Velvære

3 bud på skønne wellnessophold i vinterkulden

Vinteren er over os, og det betyder færre solskinstimer, kolde temperaturer og en masse timer indendørs under det varme tæppe. Det er også i denne årstid, at mange vælger at vende snuden sydpå for at få et gensyn med varmen. Dog kan du sagtens forkæle dig selv, selvom du bliver i det nordlige Europa. Ja, der er endda gode muligheder for at komme væk fra dagligdagen og få en god portion velvære ved at tage på et wellnessophold i vores eget dejlige land. Kig med herunder – og få tre gode bud på wellnessophold – både i Danmark og i vores nabolande.

Comwell Kellers Park

Bor du i Midtjylland, eller har du lyst til at køre en tur fra Sjælland over til det midtjyske, kan du med fordel sætte GPS’en til Comwell Kellers Park ved Børkop. Dette femstjernede hotel ligger på den sydlige side af Vejle Fjord og regnes for at være et af landets bedste spahoteller. Da du er omringet af smukke bøgetræer og hævet over fjorden, vil du med det samme få en afslappende følelse i hele kroppen og glemme hverdagens travlhed. Snup et par overnatninger inklusiv morgenmad, og brug størstedelen af opholdet på at nyde omgivelserne i hotellets lækre spaafdeling. Glem heller ikke at besøge hotellets restaurant, hvor du kan få en fornem middag med udsøgte råvarer.

Ystad Saltsjöbad

Ønsker du at komme et godt stykke væk hjemmefra i forbindelse med spaopholdet, kan du tage din veninde, søster eller mor under armen og smutte en tur til Sverige for at besøge Ystad Saltsjöbad. Ystad i Skåne ligger blot en times kørsel fra København, og her er der skruet helt op for hyggen. Dermed kan I med fordel besøge hotellet i den søde juletid, hvor nøgleordet er hygge. Der er både mulighed for at nyde hotellets spa, gå en frisk tur ved vandet på sandstranden eller hænge ud i hotellets loungeområde i stilfulde og yderst behagelige møbler. Snyd dig ligeledes ikke for et skønt måltid i restauranten. Hotellets wellnessområde byder samtidig på både indendørs swimmingpool, dampbade, jacuzzi, sauna, varme kilder udendørs og en afslapningsafdeling. Har I lyst til at få pulsen op, kan I benytte jer af træningsfaciliteterne, inden den lækre middag skal nydes.

Ostsee Resort Damp

Indlæggets sidste bud på et afslappende wellnessophold er en miniferie på et spahotellet Ostsee Resort Damp i Nordtyskland. I den tyske by, Damp, ligger dette skønne hotel – lige ud til vandet. Der er samtidig blot en enkelt times kørsel fra den dansk-tyske grænse ved Padborg hen til hotellet, så det er derfor ganske let at nå frem til destinationen. Dette hotel har ikke fem stjerner ligesom Comwell Kellers Park, men der er stadig lige så meget forkælelse og luksus på menukortet. Hotellet er endvidere nyrenoveret og ligger ved siden af et stort wellnessområde, Entdeckerbad, som er hele 4.000 m2 stort. Har du lyst til at kombinere opholdet med en god shoppetur, kan du køre hen til outletbyen ved Neumünster, hvor alverdens designervarer findes til discountpriser.

For at få råd til de ovenstående wellnessophold kan du med fordel kigge nærmere på diverse kviklån. Lån penge her til opholdet ved at sende en hurtig ansøgning til en online låneudbyder – og lad dine spadrømme gå i opfyldelse.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar