Sundhed

3 simple tips til et sundere jeg

Mange mennesker kan gå med ønsket om et leve et sundere liv, og behandle sin egen krop bedre. Ønsket er der måske, men måden er ikke til at finde, og derfor dør drømmen lidt, og den ene dag tager den anden. Vi vil derfor her prøve at give jer 3 simple tips, til hvordan i kan få et sundere jeg, ved at ændre få simple ting i jeres hverdag.

Plej dit ydre

For kvinder er det ret normalt at pleje sin hud dagligt, hvorimod det hos nogle mænd anses som ekstremt metroseksuelt. Dette er dog ret latterligt, da pleje af huden kan have mange fremragende effekter på livet.

Alt for mange danskere lever dagligdagen med en dårlig hudpleje, og resultatet af dette er ofte en ret tør hud. Mange faktorer kan spille ind, i forhold til tør hud, men det kan dog også være arveligt. Helt generelt er det dog vigtigt at holde huden fugtig for at undgå dette. Dertil kan der købes fine lotioner, fugtighedscremer m.m.

I forhold til pleje af ansigtet, kommer der nogle helt andre faktorer i spil. Hvis du som kvinde benytter makeup dagligt, så er det vigtigt at huske at fjerne makeuppen og rense huden om aftenen. Når huden renses, kan du med fordel benytte en lækker Argan olie, som vil gøre ansigtets hud meget blødere, stærkere og mere smidig.

Olien er ret effektiv, og Argan olie kan bruges til mange ting. Udover huden, så kan Argan olie også være ekstremt behjælpelig i pleje af håret. Med en lille, men koncentreret olie, kan dette med fordel masseres ind i håret, og det vil efter få gange blive styrket og blødgjort betydeligt.

Hold kroppen i gang

Så snart motion bliver nævnt, bliver mange skræmt væk. Tankerne flyver hen på store, stønnende mænd i et fitnesscenter, men dette er slet ikke nødvendigt.

Fra sundhedsstyrelsen anbefales det blot at et voksent menneske får 60 minutter motion dagligt, på et mellemhøjt intensitetsniveau. Derfor kan en rask gåtur være nok for den daglige motion. Såfremt du dog ønsker en mere intens træning, så kan den danske natur byde på skønne omgivelser til en løbe-, eller cykeltur.

For at kunne løbe en tur behøver du blot et par komfortable løbesko, hvorimod det dog kræver en cykel, for at kunne få en masse frisk vind i ansigtet på en lækker cykeltur.
Hvis du ønsker en kvalitetscykel, så kan der findes mange fremragende cykler udvalgt af eksperter.

Sov dig til et sundere liv

Et godt sovehjerte kan være essentielt for en sund og energifyldt hverdag. Det anbefales at få 8 timers søvn hver nat, hvor voksne dog godt ville kunne klare sig med kun 6 timer. En god nattesøvn kan have stor betydning for at føle sig veludhvilet, og have opladede batterier til dagens opgaver. Hvis man får mindre søvn, vil man være træt om morgenen, og dette vil højst sandsynligt også have en negativ effekt på humøret igennem dagen.

Derfor er det ret vigtigt at have en fast døgnrytme, ved at overholde faste sengetider, og forsøge at vågne på samme tidspunkt hver dag.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar