GenereltInspirationSundhedVegetar

42Raw ”Raw food på højt niveau”

42raw copenhagen

img_2231Brunch – Kaffe latte 
img_7057Bananpandekager – Matcha bowl – Lasagne – Juice

img_7694Burger – Iced matcha latte
img_9321Chia bowl – Kaffe latte

img_0104Raw kager 

img_1054Acai bowl

img_9128Sandwich -Juice 

Raw food på højt niveau hos 42Raw

Har du prøvet 42Raw som er en lækker raw food café i indre København, på Frederiksberg og i Hellerup? Efter at 42Raw åbnede nogle år tilbage har denne cafe virkelig taget mig med storm. Ikke mindst er det unge personale super søde og imødekommende og står altid klar med et stort smil, men maden er til lige med udsøgt lækker, og der er virkelig kræset om detaljerne og ikke mindst smagen.

Jeg er også helt vild med 42Raw’s fine indretning, lokalitet og detaljer – der er masser af god plads, og jeg elsker de store vinduer i cafeen i indre Købehavn, hvor man kan sidde i de brede vindueskarme og kigge ud på den travle gade, mens man nyder en lækker latte der er lavet på mandelmælk. I de dejlige solskinsdage kan man også vælge at bestille take away og nyde deres mad og drikke udendørs. Så tag en god veninde, ven eller kæreste med og prøv et udsøgt lækkert vegansk og glutenfrit måltid hos 42Raw.

Kommer du forbi den lækre raw food cafe, hvor alt er glutenfrit, laktosefrit og plantebaseret, skal du helt klart prøve deres lækre brunch menu der byder på lidt af det hele. Eller, en lækker acai bowl med en kold matcha coconut latte til på en varm sommerdag.

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos 42Raw. Der er stadig en masse på menukortet som der skal smages. De er nemlig gode til at komme med nye retter på menuen og ikke mindst nye lækre raw kager.

Sammenlignet med andre raw food spistesteder i København og resten af Europa er 42Raw langt en af de bedste raw food cafeer – og helt klart et sted jeg vil anbefale jer at prøve. Har du prøvet en af deres lækre bowls, og hvilken bowl på menuen er din favorit?

Husk du også kan prøve deres lækre sandwich, salater, burger og pizza hvis du skulle ligge vejen forbi til en let frokost eller en lækker salat til aftensmad.

Besøg 42Raw’s hjemmeside her

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar