InspirationSundhedVelvære

8 sunde snacks når du er sulten på farten

Jeg tror alle vi kender til det, at være sultne på farten og opleve at den hurtige sult opstår. Om det så er på vej hjem fra arbejde eller når vi er ude og shoppe. Her gælder det om at være fremsynet og altid have en sund snack på sig, så man ikke lader sig friste af en hotdog i 7-eleven eller en burger på McDonalds. Der er heldigvis efterhånden mange sunde snacks der er velegnet til at have med på farten. I denne artikel vil vi give dig inspiration til 8 sunde snacks du med fordel kan have med på farten til når den hurtige sult opstår.

Sunde snacks til på farten

rawbite sund snack
1. RAWBITE
Rawbite er en dansk økologisk frugt- og nøddebar. Den er fri for tilsat sukker og lavet af naturlige og uforarbejdede ingredienser. Rawbite er en populær snack som i måske i forvejen godt kender. Den kan nemlig fåes i butikker som både helsemin og 7-eleven. Rawbite er derfor et oplagt valg når man er sulten på farten. Prisen for Rawbite i 7-eleven er dog høj og ligger på 25 kr. Vi anbefaler derfor i stedet, at man køber nogle stykker online hos Helsebixen eller Viivaa hvor prisen er betydeligt lavere. Rawbite kan fåes i forskellige smagsvarianter. Deres mese populære snackbar må dog være Raw Cacao som vist på billedet ovenfor, der består af Dadler, Rosiner, Cashewnødder, Mandler og Kakao. Rawbite er både laktose- og glutenfri. En Rawbite er på 50g og passer dermed perfekt som et lille mellemmåltid.

KØB RAWBITE TIL KUN 13 KR. HER

Sunde snacks goji baer
2. GOJI BÆR
Goji bær er en tørret frugt fra asian der betegnes som en superfood. Smagen minder om en blanding mellem tranebær og kirsebær. Goji bær er en sund snack grundet sit høje indhold af vitaminer og antioxidanter. Goji bær er ideelt til på farten, de er små og kan let være i en pose i tasken og passer perfekt til den lette sult. Du kan købe en pose økologiske Goji bær på 150g hos Helsebixen for 99,95 kr.

KØB GOJI BÆR HER

Fuldkorns knackers
3. FULDKORNS KNACKERS
Økologiske fuldkorns knackers med sesamfrø fra Urtekram er en de bedste sunde snacks til at tage den hurtige sult der kan opstå på farten. De indeholder 58% fuldkorn og udover sesamfrø indeholder de også hørfrø og quinoa, samt uhærdet palmeolie. En pose Øko fuldkorns knackers fra urtekram på 110g koster 26,95 kr. hos Helsebixen og er perfekte at have med som sund snack på farten.

KØB ØKO FULDKORNS KNACKERS

sund mørk chokolade
4. MØRK CHOKOLADE
Lidt mørkt chokolade er godt til midten af dagen hvis blodsukkeret er lavt og man trænger til noget energi. Mørk chokolade i moderate mægner der indeholder mellem 70-85% er godt for dig. Det indeholder masser af jern, magnesium og er rig på antioxidanter. Men husk, selvom det smager godt så spis det kun i moderate mængder da det stadig indeholder en del sukker og kalorier. Mørk chokolade er godt for blodomløbet, herunder blodtilførelsen til hjernen og kan dermed være med til at gøre dig mere skarp og fokuseret. Mørk chokolade er derfor et must at have på sig hvis du er på tur eller på arbejdet trænger til en hurtig opkvikker. Mørk chokolade er til at få fat i de fleste steder, ellers anbefaler vi at man kigger forbi Helsebixen og tager et kig på deres store udvalg af lækker økologisk mørk chokolade.

KØB MØRK CHOKOLADE HER

Sunde cashew nodder
5. NØDDER
Nødder er en af de bedste sunde snacks at have med på farten. De mest sunde nødder som indeholder det laveste antal kalorier er mandler, cashew og pistacie nødder. Det sundeste er at spise dem helt rå, altså både usaltet og uristet, men her spiller dine egne præferencer selvfølgelig en stor rolle. Du kan også vælge selv at riste dem derhjemme på din pande hvis du godt kan lide dem sådan. Hos Helsebixen har de et stort udvalg af økologiske nødder. Eksempelvis kan du købe 200g øko cashew nødder for blot 69,95 kr.

KØB ØKO CASHEW NØDDER HER

MySmoothie sund drik
6. SMOOTHIE
Du kan lave din egen smoothie hjemmefra eller vælge at købe MySmoothie som er ideele at have med på farten i deres størrelser af 250ml. Det smarte ved MySmoothie er, at de uåbnet ikke har behov for at stå på køl og dermed kan drikkes hvor som helst og når som helst. En MySmoothie er god som mellemmåltid da den giver fornyet energi, en god mæthedsfornemmelse og er fyldt med gode vitaminer. Du kan vælge lige netop den smagsvariant du bedst kan lide. Med en MySmoothie er det let at være sund på farten.

KØB MYSMOOTHIE HER


7. ROO’BAR
Roo’bar er en delikat dadel, frugt og nøddebar der kombinerer nogle spændende smagsvarianter som eksempelvis Hemp og Chia, Mulberry og Vanilla eller Chia og Coconut. De har også deres egen delikate proteinbar og en med ren kakao. Roo’bar har en god størrelse på 30g som passer perfekt til den lille sult og så er de billige. Hos Helsebixen kan man købe Roo’bar helt ned til 10 kr. pr. bar. Bon appetit.

KØB ROO’BAR HER

banan æble
8. FRUGT
Frugt går aldrig af mode. Det er let at have et æble eller en banan med i tasken og perfekt til når den lette sult opstår.

Vi håber du kunne få inspiration af vores 8 forslag til sunde snacks på farten. Måske kan du også selv komme med et par gode råd til hvad dine egne yndlings sunde snack på farter er? Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar