GenereltInspirationSundhedSuperfoodVegetar

Acacia – Moderne plantebaseret restaurant i hjertet af Frederiksberg

Acacia – Moderne plantebaseret restaurant i hjertet af Frederiksberg

Mor og datter har åbnet en nyfortolkning af plantebaseret mad på Gammelkongevej på Frederiksberg.

I juni 2017 åbnede caféen der serverer morgen- og frokostretter i dagtimerne og drives af Alice, som står for maden, og hendes mor, som er ansvarlig for caféen. Alt i alt er restauranten økologisk, vegansk og glutenfrit.

De serverer de lækreste og velanrettede tallerkener med velsmagende retter på de fine marmor borde i restauranten. Hos Acacia får man en kæmpe smagsoplevelse for pengene, og kvaliteten overgår de fleste caféer i København – jeg er imponeret over denne hyggelig restaurant der får mig til at føle, at jeg sidder i Paris på en varm sommerdag.

Du kan også altid gå forbi og købe en to go kaffe med, kaffen er fra coffee collective, hvis du for eksempel skal ud og gå en tur i Frederiksberghave eller en tur ned af Gammelkongevej. Det kan varmt anbefales, da du får Københavns bedste to go kaffe. Alle de økologiske drikkevarer i caféen kan varmt anbefales, og vælger du en kop the fra britiske Rare Tea Company får du gratis opfyldning, når du har drukket din første kop, den bliver endda serveret i de fineste keramik kopper. Vi valgte den hvide jasminte, en velduftende te, som er rund i smagen, teen er både god for krop og sind.

Vi fik serveret deres overdådige vafler der smagte fantastisk med frugt på toppen samt bananabread med de velsmagende, og meget Instagram venlige avocadomadder på glutenfrit brød.

På Acacia kan man smage at kokken er et kreativt væsen, når hun laver maden. Tallerkenerne er så udførte, når de bliver serveret. Stedet fungerer så eminent, og det er i høj grad fordi både mor og datter tager sig tid til hver en bestilling og hver en tilfældig smalltalk som skulle opstå og så er serveringen af maden og drikkevarerne virkelig serveret med kærlighed.

Jeg synes, helt klart at du skal lægge vejen forbi, og få et udsøgt måltid. Her vil du opleve vegansk mad der smager af noget. De kærligste anbefalinger herfra og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været forbi restaurant Acacia som er placeret lige i hjertet af Frederiksberg.

Besøg restaurant Acacia her:

Gammel Kongevej 171, 1850 Frederiksberg – http://www.acaciacopenhagen.com – @acacia_kbh

 

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar