Vegetar

Her får du den bedste vegetar burger i København

bedste vegetar burger københavn

En god vegetar burger er guf for de fleste vegetarer, da det er en nem og lækker spise som samtidig kan variere meget med indholdet af burgeren. I københavn er der efterhånden kommet et bredt udvalg af vegetarburgere i takt med at efterspørgslen er steget. Man kan nu efterhånden finde vegetarburgere på de fleste almindelige restauranter og cafeer og så er der selvfølgelig et bredt og lækkert udvalg af vegetar burgere på de velkendte vegetar restauranter i københavn.

Hvilken vegetar burger der er bedst er et meget subjektivt spørgsmål og man har hver især sine præferencer for hvad man kan lide i en burger eller ej. Der er dog nogle få ting som kan gøre en burger ekstra lækker, herunder en sprød og velsmagne burgerbolle og en lækker burgerdressing. Herudover er det også en smagssag hvordan man kan lide konsistensen af ens “bøf”. Skal det være en bønne bøf somd minder om og har struktur som rigtig kød, eller må den gerne afgive fra den konsistens og fx bestå af en rösti.

Hos Helsebloggen.dk har vi prøvet at komme med vores bud på en række forskellige og super gode vegetar burgere i København. Kender du til en skjult skat i form af Københavns bedste vegetar burger som ikke fremgår på vores liste? Så husk endelig at smid en kommentar og lad os andre høre om dit bud på den bedste vegetar burger i København.

1. Den Delikate
SimpleRAW vegetar burger

SimpleRAW vegetar burgerSimpleRAW er et lille hyggeligt sted på Gråbrødretorv i indre København med fokus på 100 % plantebaseret gastronomi. Et sandt paradis for en ægte veganer som er på udgik efter delikate anretniner og sund vegansk kost. SimpleRAW er kommet med deres bud på Københavns bedeste vegetar burger med en meget flot og appetitlig vegetar burger bestående af en sprød bolle, lækker bøf af bønner med spinat og quinoa og en fortræffelig burgerdressing. Til sin burger kan man vælge ekstra tilbehør som fx vegansk ost, guacamole eller chili salsa. Man får let og lækker tilbehør til sin burger i form af en lille sund salat. Prisen for SimpleRAW’s delikate vegan burger er 125 kr.

2. Den billige
Vegetar burger fra Max Burger

Max vegetar burgerMAX Burger er en svensk burgerkæde som for nyligt er åbnet i Danmark med belligenhed på Gammeltorv 4 lige ved strøget. Max Burger er et niveau over McDonalds og Burger King i kvaliten af deres burgere og råvarer, men uden at være dyrere. Man kan således få en ganske god vegetar burger til en ganske fornuftig pris til når man er sulten på farten. MAX Burger har intet mindre end 5 forskellige varianter af vegetar burgere at vælge mellem. Herunder deres Crispy Beanburger (ses på billedet til højre), Max green burger og så en ganske spændende version i deres BBQ burger som er med veggie pulled pork. Alle vegetar burgere fra MAX kan købes for blot 49 kr.

2. Den overdådige
Vegetar burger fra 42Raw

42raw vegetar burger prisHos 42Raw får du en vegetar burger lidt udover det sædvanlige. Du får en overdådig vegetar burger som serveres med en glutenfri bolle og en proteinrig vegetar bøf. Hertil kommer romaine salat, lucernespirer, tomat, marinerede rødløg & en valgfri dressing. Vi kan anbefale at prøve den med en lækker chili mayo eller estragon mayo. Prisen for denne lækre skønhed er blot 129 kr og ønsker du at spice den ekstra op kan du som tilvalg for 10 kr. ekstra få ost og/eller avocado i. Gå ikke glip af de lækre fries for 20 kr. ekstra. Alt i alt er vegetar burgeren fra 42Raw et rigtig godt, sundt og nærende måltid. Kan også anbefales til en dag med tømmermænd. Prøv den før din nabo 🙂

Kender du til nogle gode steder i København som serverer en ekseptionel god vegetar burger? Så del det med os ved at skrive en kommentar nedenfor 🙂

Relateret emner

Martin Jacobsen
Martin har stor interesse for sundhed og helse og lever til dagligt et liv med høj fokus på at leve sundt gennem sund varierende kost og motion. Martin elsker at lave mad og sunde retter er altid i fokus. Martin er flexitarian. Dvs. han spiser fisk 2 gange om ugen og har derudover 2 kødfrie dage hvor der eksperimenteres med lækre vegetar retter. Martin elsker at være aktiv og dyrker meget motion, herunder basketball og tennis på fritidsplan. Martin har løbet Copenhagen Marathon og spillet på ungdomslandsholdet i basketball.

3 kommentarer

  • Jeg kan anbefale at tage et kig hos Copenhagen Street Food ude på papirøen. Der ligger der et par vegetariske boder og én af dem (kan ikke huske navnet) serverer en rigtig god vegetar burger.

    Lille tip herfra 🙂

  • Den absolut bedste vegeburger, jeg har fået, er fra “Astrid Och Aporna” (Dansk: Astrid og Aberne) i Jægersborggade på Nørrebro. Jeg har spist der mange gange, og det spiller max. De har i øvrigt også udmærkede vege-hotdogs… Prøv det! Du blir ikke skuffet 🙂

Skriv et svar