OpskrifterSundhedVegetar

Guide: De 5 bedste vegetar kogebøger (Opdateret 2022)

Bedste vegetar kogebog

Når man er vegetar er det uundværligt at have sig en god vegetar kogebog til den daglige inspiration af måltider i hverdagen. Der findes heldigvis en lang række gode og flotte vegetar kogebøger fyldt med inspirerende og lækre vegetariske opskrifter. Vi har samlet et udpluk af vegetar kogebøger som vi synes er bedst således, at du kan finde frem til den bedste vegetar kogebog for netop dig.

bedste vegetar kogebog

Green kitchen stories

Denne fantastiske vegetar kogebog er bestseller som er skrevet af et dansk-svensk par. Kogebogen indeholder over 100 vegetar opskrifter på lækker og sund vegetarmad til alle ugens dage. Denne kogebog er et must have for enhver vegetar. Bogen indeholder flotte billeder af de mange lækre retter.

Køb bogen her for kun 299 kr.

Nem vegetarisk mad bog

I love nem vegetarisk

Nem vegetarisk er en bog skrevet af Katrine Klinken og samler 85 fantastiske opskrifter som gør det nemt at spise sundt og varieret på en vegetarisk diæt. Alle retter er lavet med fokus på at kroppen for den fornødne protein og at gøre det nemt at være vegetar i en ellers travl hverdag.

Køb bogen her til blot 250 kr.

vidunderlig vegetar bog

Vidunderlig Vegetar

Er en grøn kogebog skrevet af Susanne Engelstoft Rasmussen. Når man er vegetar kan det være en udfordring at finde inspiration til en afvekslende aftensmad. Dette problemer kommer denne vegetar kogebog  til livs ved at leverer en lang række lækre opskrifter på sund og lækker aftensmad helt uden kød. En god og flot bog med simple vegetar opskrifter.

Køb bogen her.

mit-gronne-kokken-bog

Mit grønne køkken

Mit grønne køkken er en flot og inspirerende vegetar kogebog skrevet af Ditte Ingemann som i øvrigt også har den meget populære madblog thefoodclub.dk. I denne kogebog finder du vegetar opskrifter som er nemme at gå til og kan laves på 30-40 min. Bogen indeholder 80 opskrifter hvor grøntsager er hovedingrediensen.

Køb denne flotte vegetar kogebog her.

green kitchen rejser bog

Green kitchen rejser

Green kitchen rejser er en flot og inspirerende vegetar kogebog som tager dig med på oplevelse rundt omkring i verden og indeholder en masse lækre vegetar retter fra forskellige kulturer og verdenshjørner. Bogen har fokus på sundhed, smag og enkelhed og indeholder både vegetar retter, samt nogle opskrifter der er veganske og glutenfri.

Køb bogen her og lad dig inspirere.

Find flere gode og flotte vegetar kogebøger her

Kender du til nogle gode vegetar kogebøger som ikke fremgår på vores listen? Så del det endelig med os ved at smide en kommentar nedenfor og lad os høre hvilke vegetar kogebøger som er dine yndlings.

Martin Jacobsen
Martin har stor interesse for sundhed og helse og lever til dagligt et liv med høj fokus på at leve sundt gennem sund varierende kost og motion. Martin elsker at lave mad og sunde retter er altid i fokus. Martin er flexitarian. Dvs. han spiser fisk 2 gange om ugen og har derudover 2 kødfrie dage hvor der eksperimenteres med lækre vegetar retter. Martin elsker at være aktiv og dyrker meget motion, herunder basketball og tennis på fritidsplan. Martin har løbet Copenhagen Marathon og spillet på ungdomslandsholdet i basketball.

1 kommentar

  • Rigtig god liste. Jeg har selv Mit Grønne Køkken som jeg er meget glad for, og så har jeg netop anskaffet mig Green Kitchen Rejser som er en enorm flot bog med nogle rigtig flotte billeder af lækre vegetar retter 🙂

Skriv et svar