GenereltInspirationSundhedSuperfoodVegetar

Café Baryl

Østerbros smukkeste og mest velsmagende morgenmadstallerkner.

Cafe baryl morgenmadstallerken

Østerbros smukkeste og mest velsmagende morgenmadstallerkner

Har du hørt om den nye café på Østerbro ved navn Cafe Baryl? Caféen lå første gang på Nørrebro, men er nu flyttet til Østerbro hvilket vi er glade for her. Jeg har været forbi en del gange og har hver gang fået et udsøgt økologisk måltid mad.

Caféen ligger i stueetagen i en klassisk gammel bygning på Østerbro, og indretningen er rammen for de hyggelige kroge der er i caféen. En fin lyserød væg er der malet, hvor de smukke grønne planter fint vokser på hylderne. Selve caféens indretningen er super smuk og inspirerende. Man kan ikke andet end at blive glad af at sidde og nyde sit sunde måltid her.

De serverer de lækreste og friskeste tallerkner fyldt med gode råvarer. Her kan man tale om at man ikke betaler for et overdrevet dyrt måltid med alt for lidt på tallerknen. Hos Café Baryl får man noget for pengene, og kvaliteten overgår de fleste caféer i København – jeg er imponeret. Hos Café Baryl bliver der serveret morgenmad, frokost og kage. Du kan også altid gå forbi og købe en to go kaffe med, hvis du skal ud og gå en tur i Fælledparken eller rundt om søerne. Det kan varmt anbefales – du får Østerbros billigste og bedste to go kaffe i en smuk pap kop. Alle drikkevarer i caféen er økologiske og serveret i de fineste krystalglas.

Jeg fik serveret deres morgenmenu, Baryl, hvor der var den lækreste skål chiagrød med friske jordbær eller blodappelsin, soya flødeskum toppet med kokossukker og frø. Tillige med var der sprødt knækbrød med varmrøget laks og ærteskud, og ikke mindst den lækreste avocadomad jeg har smagt til dato med hjemmelavet gulerodshummus og smilende æg der var krydret perfekt på toppen.

Har du for eksempel din kæreste, mor eller veninde med som er mere til kød, så kan min veninde varmt anbefale deres andeburger som består af confiteret and lavet på økologisk brioche bolle med honey mustard mayo, vårsalat, syltede rødløg og friske ærteskud

De tilbyder de fleste menuer både vegansk og glutenfri.

Jeg syntes helt klart, at du skal lægge vejen forbi og få et udsøgt måltid. Her vil du opleve sund mad der smager af noget. De varmeste anbefalinger herfra og det er virkelig ikke sidste gang jeg har været forbi Café Baryl der ligger i hjertet af Østerbro. Husk at booke bord i rigtig god tid i weekenderne da de er eftertragtet.

Besøg Café Baryl her:

Århusgade 78 – www.baryl.dk- @cafebaryl

 

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar