OpskrifterSundhedVelvære

Få en sund krop og glødende hud med udrensende detox te

detox te

Detox te er en rigtig god måde, at få renset hele vores system på. Vores krop samler på en masse giftstoffer gennem de ting vi spiser, så som junk food, urent vand fra hanen, fedtindholdigt mad osv. At eliminere disse giftstoffer i vores krop, er heldigvis nemt gennem en udrensende detox te. Én detox te om dagen kan bogstaveligt talt gøre os smukke, ikke kun indefra, men også på det ydre. Så hvis du ønsker at få en glødende hud og sund krop, så kommer der her 3 forskellige opskrifter på detox te som er lækre og lette at lave. Optimalt set bør man drikke disse detox te som det første tidligt op morgenen på tom mave, men det kan også gå an senere på dagen.

Citron og Ingefær detox te

Citronsaft er en meget god ingrediens til at rense ud i systemet og ingefær har også anti-inflammatoriske fordele. Denne detox te hjælper med at holde din hud ren og fri fra acne. Ingefær letter ligeledes luft og oppustethed i dit mave-tarm system og så hjælper det tilmed mod køresyge. Denne detox te hjælper dig også med at svede på en sund måde der ligeledes afgifter din krop.

Opskrift på udrensende Citron og Ingefær te

– Kogende vand eller økologisk grøn te – 1 kop
– Citron saft fra 1/2 økologisk citron
– Økologisk Ingefær – 2.5 cm
– Honning – 1/2 spiseskefuld

Sådan gør du: Bryg en kop grøn te sammen med skiver af ingefær og lad det trække i 5-10 minutter. Bland herefter citronsaft og honning i teen. Pas på med mængden af grøn te for at undgå at din te bliver bitter. Drik den udrensende te om morgenen for at opnå den optimale effekt.

Enkel detox te med citron

Denne detox te er god som en simpel og let te så snart du vågner op om morgenen. Lav et stort glas varmt vand og pres en halv citron i den og tilføj evt lidt cayenne peber. Resten af dagen vil denne te arbejde inde i din krop og udrense dit system. Drikker du denne udrensende te regelmæssigt vil dit system blive renset fuldstændigt ud.

Opskrift på udrensende morgen te med citron

– Citron saft fra 1/2 økologisk citron
– Cayenne peber- 1 knivspids (Valgfrit)
– Kogende vand eller grøn økologisk te – 1-2 kopper

Udrensende Gurkemeje detox te

Denne lækre gurkemeje te udrenser hele kroppen. Fyld en kop halvt op med kogende vand. Tilføj herefter gurkemeje og ingefær og lad det trække i ca. 5 til 10 minutter. Si den varme væske og hæld den i en kop. Rør peber, honning og kokosmælk i din kop og din sunde udrensende gurkemeje te er hermed klar til at blive drukket.

Opskrift på Gurkemeje detox te

– Gurkemeje – 1/4 tsk
– Knivspids sort peber
– Ingefær pulver – 1/4 tsk
– Honning- 1 spsk
– Kogende vand
– 1/4 kop kokosmælk (valgfrit)

Prøv en af de lækre varianter fra Clipper Grøn Te

Til din udrensning kan du med fordel bruge grøn te af høj kvalitet og med Fairtrade mærket fra Clipper. Deres grønne te er en let og forfriskende 100% økologisk grøn te som er rig på antioxidanter. Når du bruger Clipper grøn te, så lad kogende vand stå og afkøle i et par minutter inden du kommer tebrevet i. Clipper grøn te skal gerne stå og trække en 2-3 minutter. Lad det ikke stå og trække for længe for at undgå, at den grønne te bliver bitter.

clipper grøn te
Clipper økologisk ren grøn te
26 breve
Pris: 20 kr.
Køb her
clipper-gron-te-citron
Clipper økologisk grøn te citron
20 breve
Pris: 29 kr.
Køb her
grøn te med lime og ingefør fra clipper
Økologisk grøn te lime & ingefær
20 breve
Pris: 29 kr.
Køb her
lækker økologisk grøn te
Økologisk grøn te i løsvægt
Vægt: 100g
Pris: 43 kr.
Køb her

Kender du til nogle gode detox te? eller hvilken er din yndlings te til udrensning? Del det med os andre ved at smide en kommentar nedenfor 🙂
Annonce

Relateret emner

Martin Jacobsen
Martin har stor interesse for sundhed og helse og lever til dagligt et liv med høj fokus på at leve sundt gennem sund varierende kost og motion. Martin elsker at lave mad og sunde retter er altid i fokus. Martin er flexitarian. Dvs. han spiser fisk 2 gange om ugen og har derudover 2 kødfrie dage hvor der eksperimenteres med lækre vegetar retter. Martin elsker at være aktiv og dyrker meget motion, herunder basketball og tennis på fritidsplan. Martin har løbet Copenhagen Marathon og spillet på ungdomslandsholdet i basketball.

Skriv et svar