GenereltInspirationSundhedVegetar

Djuus Copenhagen #DjuusDinHverdag

Djuus Copenhagen

Brunch hos Djuus CopenhagenBrunch – Tomatsalat – Avocado – Matchabowl – Rawcake – Ost – Palæo knækbrød – Rødbede hummus – Pink juice – Grønt shot – Mynte vand

IMG_7088Gul juice ( Æble Appelsin Citron ) – Orange juice ( Gulerod Rødpeber Æble & Citron ) – Grøn juice ( Selleri Agurk Spinat & Æble Citron )

IMG_5861Brunch – Tomatsalat – Avocado – Matchabowl – Æblekage – lufttørret skinke – Palæo knækbrød – Rødbede hummus

IMG_7101

IMG_7073

Har du besøgt Djuus Copenhagen på Østerbro?

Hvis ikke skulle du virkelig overveje at lægge vejen forbi. De serverer alt fra deres lækre koldpresset juice, til friskbrygget kaffe og ikke mindst har de en dejlig brunch menu med alt fra lækkert palæo knækbrød og matchabowl til frisk frugt.

De har åbent fra tidelig morgenstund til sen eftermiddag. De står altid klar med et smil og giver sine kunder den bedste oplevelse, når de køber deres juice eller kaffe til at tage med på farten.

Rikki og Maria står bag Djuus Copenhagen som åbnede april 2016 på Blegdamsvej på Østerbro. I caféen er der altid en varm og kærlig velkomst fra det sekund du træder ind af døren.

Konceptet bag Djuus Copenhagen

Ideen bag konceptet var at finde ud af, hvordan man kunne jagte en sundere hverdag, hvor sunde produkter var let tilgængelige, hvor smagen var i top og ikke mindst hvor designet på de små flasker var hjemmelavet og kreeret om.

Da Rikki og Maria startede op i sin tid lavet de kun koldpresset juice, som dannede en såkaldt juicekur der blev solgt via nettet. Den første juice blev lavede i et lille køkken på Vesterbro, efter de havde købt en juicer til at forsøge sig med at lave de perfekte juice. De første par flasker var ikke noget at råbe hurra for. Men pludselig fandt de ud af, hvordan juicen skulle sammensættes så smagen og udseendet var perfekt. Det har resulteret I en række forskellige juice, som i helt klart burde prøve da smagen virkelig er i top.

Rikki og Maria mødtes for omkring 3 år siden igennem fælles venner. Herefter er de hurtigt gået sammen og skabt et unikt team, hvor de begge besidder gode kompetencer og er iderige på hver sin måde. Pigerne havde brug for at skabe sig et produkt der kunne give dem energi om morgnen, når dynerne var lidt for tunge, især i de kolde vinter måneder. Så derfor juice, da vitaminerne er med til at booste vores alles hverdag.

Alt omkring Djuus Copenhagen er hjemmelavet, lige fra hjemmesiden, sammensætningerne af produkterne til de små etiketter på flaskerne. Hvilket jeg synes er smukt, da det viser hvor meget personlighed de begge ligger i stedet hvilket får os kunder til at føle os hjemme, og yderst velkommen når vi besøger caféen.

Besøg Djuus Copenhagen

Har du besøgt Djuus Copenhagen? Ellers skal du helt klart lægge vejen forbi og prøve deres lækker brunch med en frisk juice og en god kop kaffe til. Du vil ikke fortryde det, og husk at de også serverer gluten, laktosefri og veganske alternativer – tjek dem ud på www.djuuscopenhagen.dk eller besøg caféen her Blegdamsvej 78, 2100 København Ø.

Husk hvis du besøger Djuus Copenhagen – så hashtag dine billeder med #DjuusDinHverdag

img_7109

img_7092

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

2 kommentarer

Skriv et svar