GenereltInspirationKurSundhedVegetarVelvære

Ny energi med Juice Cleanse

Få fornyet energi med en Juice Cleanse fra Djuus Copenhagen

Juice cleanse

img_7354Pukka the –  Hvid Djuus m. Matcha – Cashew nødder, vand, matcha & vanilie sirup. 

img_7347Grøn Djuss Buust m. Citroner, selleri & ingefær.

img_7357Juice Kur kit – 3 dage. 

img_7395Rød Djuus Buust m. Citroner, rødbede & chili. 

img_7410Rød Djuus Buust m. Citroner, rødbede & chili  – Orange Djuus m. Æbler, citron & gulerødder. Rød Djuus m. Gulerødder, citron, appelsin & rødbede.

img_7427Grøn Djuus m. Agurk, selleri, æble, citron & romaine salat. 

img_7445Gul Djuus m. Æbler, appelsin & citron.

img_7412Rød Djuus Buust m. Citroner, rødbede & chili 

img_7453Gul Djuus Buust m. Æble, Citron &Ingefær.

Ny energi med Juice Cleanse fra Djuus Copenhagen

Har du også gået med tanken om at tage en juice-kur, så skulle du virkelig overveje at prøve en udrensning af kroppen med Djuus Copenhagens juice-kur som både smager godt er hældt på et par super indbydende flasker og har den smukkeste farve. Som de fleste af jer ved, så startede jeg på min juice-detox for en lille måned siden, som jeg nu vil skrive lidt om.

Efter en sommerferie med alt for meget mad, vin og sødt, havde jeg virkelig brug for at få udrenset min krop og dermed starte på en frisk. Hos Djuus Copenhagen kan du hente din kur den dag det passer dig, imod bestilling, – og i henholdsvis til hvor mange dage du ønsker at være på kuren. Jeg havde valgt en 3-dags kur som startet tirsdag og slutter torsdag.

Om Juice Cleanse fra Djuus Copenhagen

Når du tager en såkaldt juice cleanse, så skal man ikke tage den som en kur, men som at få kickstartet en sundere hverdag, med vitaminer som kroppen har brug for. Når du er færdig med kuren, kan du virkelig mærke hvor godt du har det i kroppen. Man har ikke lyst til usunde madvarer efterfølgende, men derimod har man en masse ny energi.

Mine tre dage på juice detox er forløbet ganske fint, og udover alle forventninger havde jeg energi til at løbe to gange på de tre dage, hvilket jeg synes er ret imponerende, at jeg alligevel kunne. For mig handler det om at sætte sig for at gennemføre målet og komme igennem det på bedste vis.

Jeg har ikke haft de store problemer med at gennemføre juice detox, faktisk syntes jeg, at der den sidste dag var for meget juice, og jeg havde på den måde svært ved at nå at drikke dem alle sammen, da min krop var mæt og fyldt op med ny energi.

For mig handler det om at drikke mine juice, som jeg normalt spiser. Nemlig langsomt og over en periode på cirka 30 min. Juicen giver dig den sammen mæthedsfornemmelse som et almindeligt måltid. Dog kan nogle godt opleve sult, svimmelhed og hovedpine, selvom jeg ikke selv har haft disse symptomer skal man være opmærksom på, at dette kan forekomme.

I løbet af dagen drak jeg en mandelmælk, et shot, fire juice, vand og en masse the fra Pukka.

Fornyet energi med Juice Cleanse

Jeg er overasket over, hvor meget fornyet energi, jeg vågnede op med dagen efter den afsluttede juice cleanse. En glad følelse indeni og en flad mave. Det motiverer mig til at være god ved mig selv, og træffe de rigtige valg i forhold til kost – valg der gavner min krop og sind.

Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve Djuus Copenhagens tre dages cleansing, der giver din krop en ny start.

Jeg vil sige, at jeg er positivt overasket over smagen på alle de juice, som jeg har drukket. Særligt har jeg to favoritter. – nemlig den røde med. Gulerødder, citron, appelsin og rødbede og den orange med. æbler, citron og gulerødder.

Du kan bestille din helt egen Cleanse her http://djuuscopenhagen.dk

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar