SundhedVegetar

EAT LIKE YOU GIVE A FORK

Souls Østerbro

IMG_0169 Avo Smash – Pancake Stack – Brunch Menu – Latte 

IMG_1842Acai Bowl – Matcha Coconut Latte

IMG_0856Brunch Menu – Mango Lemonade 

Souls på Østerbro

“EAT LIKE YOU GIVE A FORK”

Har du prøvet den nye veganske cafe i hjertet af Østerbro på Melchiors Plads? Efter Souls åbnet i april i år har denne cafe virkelig taget mig med storm, ikke mindst er personalet super søde og  imødekommende og står altid klar med et stort smil. Maden er udsøgt og lækker, og der er virkelig kræset om detaljerne og ikke mindst smagen. 

Jeg er også helt vild med Souls fine indretning, lokalitet og detaljer – der er masser af god plads, jeg elsker de store vinduer i cafeen hvor man kan sidde i de brede vindueskarme og kigge ud over pladsen mens man nyder en lækker latte der er lavet på mandelmælk, og i de dejlige solskinsdage kan man også nyde deres mad og drikke udendørs. Så tag en god veninde, ven eller kæreste med og prøv et udsøgt lækkert vegansk og glutenfrit måltid hos Souls. 

Kommer du forbi den lækre veganske cafe,  der også har en masse glutenfri muligheder, skal du helt klart prøve deres lækre brunch menu der byder på lidt af det hele, eller en lækker Acai Bowl med en kold Matcha coconut latte til på en varm sommerdag.  

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Souls, da der stadig er en masse på menukortet som der skal smages.

Sammenlignet med andre veganske spistesteder i København og omegn er Souls langt den bedste cafe – og helt klart et sted jeg vil anbefale jer at prøve. har du prøvet Souls, og hvilken brekkie på menuen er din favorit?

Husk du også kan prøve deres lækre sandwich, salater, burger og pizza hvis du skulle ligge vejen forbi til en let frokost eller en lækker salat til aftensmad.

Annonce

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

1 kommentar

Skriv et svar