Generelt

En god seng for sind og sjæl

Dette indhold er sponsoreret

En god seng

En god nats søvn er noget af det absolut vigtigste for kroppen og for sjælen. Når vi sover godt om natten, er vores humør bedre, vi er bedre til at holde fokus igennem dagen og vi har energi nok til dagens strabadser. Derfor er en af de bedste investeringer vi kan gøre os en god seng, der passer til os. Det anbefales, at man sover 7-8 timer ca, så det er alligevel en del tid, vi bruger i sengen. Med en dårlig seng kan man vågne op med ømme og stive led og muskler, og man kan ligge og vende og drejer sig i flere timer og derfor vågne op uden fornyet energi. En seng er dyr. Sommetider så dyr, at vi kan blive helt overrasket over prisen. Derfor kan det være en god idé at lede efter senge på afbetaling

Hold øje med gebyrer og køb rentefrit

Der findes flere forskellige forhandlere på nettet, hvor du kan købe din seng på rentefri afbetaling. Hos nogle af dem kan du endda bestille, ansøge og købe online, så du slipper for at skulle møde op i en butik. Dog er det vigtigt at være opmærksom, da nogle forhandlere markedsfører sig som rentefri, hvor du dog stadig skal betale diverse gebyrer. Det er kun rentefrit, hvis der ikke er skjulte gebyrer. Hvis et lån er reelt rentefrit har det 0% i lån. ÅOP (årlig omkostninger i procent) dækker over alle udgifter forbundet med et lån. Nogle forhandlere der tilbyder rentefri afbetaling med 0% i ÅOP er, Nordic Dream, Sengetid, Drømmeland. 

Gode råd til en god søvn

Noget af det vigtigste for en god nats søvn er madrassen. Du skal nemlig finde en madras med en hårdhed, der passer til din vægt. Hvis du vejer op til 75 kg er en blød og medium madras med stor sandsynlighed god for dig, men hvis du vejer et sted mellem 75 og 95, er en hård madras nok bedre. Husk at lav lidt research, test flere forskellige senge, madrasser og topmadrasser. Det er al arbejdet værd! Derudover er det en god idé at tænke over behovet. Skal sengen kun bruges til nattens søvn, eller skal det også være et sted for læsning og fjernsynskiggeri? For hvis det er sagen, kan en elevationsseng være en god investering. Find ud af, hvad det er vigtigt for dig og din livsstil, og find en seng rentefrit og få sovet igennem hver nat. 

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar