GenereltInspirationMotionSundhedVelvære

Få hjælp til at nå dine mål med fitness hos Motus Fit i Vejle

Fitness i vejle

Går du med et ønske om at komme i form, få mere energi, et vægttab eller måske bare en sundere livsstil? Så er Motus Fit i Vejle med stor sandsynlighed det rette for dig. Hvis du bor i området og har interesse i at træne fitness i Vejle, så bør du læse med her. Der er tale om et træningscenter der er lidt udover det sædvanlige du kender til. Det er lækre faciliteter med træningsudstyr af den bedste kvalitet og et højt kompetenceniveau hos alle trænere.

Opnå gode resultater med cirkeltræning

Cirkeltræning er et nyt og anderledes træningsformat som udviklet til at du hurtigt og effektivt kan opnå dine mål. Vi kender alle til at have en travl hverdag med arbejde og en masse praktiske gøremål. Selvom vi gerne ville, er det ikke altid fitness træning bliver prioriteret højt, da det oftest betyder 1-2 timer i træningscenteret. Men med cirkeltræning kan du træne hele kroppen igenemme på bare 27 minutter. Hurtigt og effektivt.

Hos Motus Fit i Vejle kan du træne cirkeltræning og det fungerer således, at “cirklen” består af 9 maskiner, hvor hver runde kun tager 9 minutter. Hvis du tager 3 runder på maskinerne, har du brugt 27 minutter og har fået en grundlæggende, men meget eff ektig træning. Maskinerne er sammensat således, at du får en god kombination af styrketræning og kredsløbstræning. De er nemme at bruge og ellers kan du få hjælp af en træner til at gennemgå cirkeltræning med dig.

Kunne du tænke dig at prøve cirkeltræning hos Motus Fit i Vejle så kan du melde dig ind med gratis oprettelse og ingen binding. Så bliver det ikke nemmere og mere fristende at komme i gang med fitness træning i Vejle.

Få hjælp af en personlig træner

Hos Motus Fit kan du få hjælp af en personlig træner til at opnå dine træningsmål. Alle trænere hos Motus Fit er alle yderst kompetente og uddannet fysioterapeuter. Ved at bruge en personlig træner får du de bedste forudsætninger for at få det maksimale resultat ud af din træning. Derudover får du grundig råd og vejledning til alle aspekter indenfor din træning, samt din generelle sundhed og velvære.

En personlig træner kan også hjælpe dig med andre problemstillinger. Hvis du eksempelvis ønsker skadeforebyggelse eller i forvejen døjer med en skade, smerter eller andre problematikker. Dette er noget Motus Fit kan tilbyde, fordi alle deres personlige trænere også er fysioterapeuter.

Træning for alle

Hos Motus Fit er alle velkomne. Det er et træningscenter der er skabt af passioneret folk fra branchen, der ønsker et funktionelt træningscenter, der giver stor værdi til dig, uanset dine ønsker og mål. Hos Motus Fit er du i gode hænder hos folk der ved hvad de har med at gøre. Så uanset om du ønsker at komme i form, træne op til noget specifikt, eller ønsker målrettet træning indenfor golf, cykling eller fodbold, så er du velkommen hos Motus Fit.

Fri træning hos Motus Fit koster 229 kr. om måneden og der er også mulighed for tilkøb af holdtræning. Derudover er der fysioterapi og personlig træning til nogle yderst fordelagtige priser. Centeret har åbent for træning alle ugens dage fra kl. 5 om morgenen til 23 om aftenen.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar