GenereltInspirationKosttilskudSundhed

Sådan forbliver du sund gennem vinteren

Sponsoreret indhold

Hold dig sund gennem vinteren

Vinteren kan være en svær tid at komme igennem, hvis man gerne vil forblive sund. Der er ingen sol, og alt julemaden og slikket får hurtigt en til at føle sig skidt tilpas, og derfor er det vigtigt at man gør alt for at holde sig sund gennem vinteren. 

Her kan du læse mere om, hvad man kan gøre for at forbedre sin sundhed i vinteren, så man kan føle sig sund hele året rundt, Både indeni og udenpå – så kan man holde humøret højt hele vinteren.

Hold dig sund indeni med vitaminer

En ting, man skal være opmærksom på om vinteren, er den mængde d vitamin man får. Når man ikke er ude i solen, kan man nemt komme i underskud af d vitamin, og der kan være et behov for at få det et andet sted fra. 

Hvis du har en mistanke om at dit d vitamin niveau er lavt, så kan det være en god ide at finde en mulighed for at få lidt ekstra. En ting man kan gøre, er at finde nogle vitaminer som man kan tage dagligt, og på den måde kan man vedholde en god mængde vitamin d. 

Det er nemt at finde mange slags vitaminer på nettet man kan for eksempel bestille vitaminer fra solaray. Med vitaminer, er man garanteret at få en forhøjning af en vitamin tal, og derfor er det en god løsning. Det er selvfølgelig også vigtigt, at man sørger for at komme udenfor og få lidt luft, for vitaminer kan ikke erstatte solen og udendørslivet helt. 

Hold huden dejlig og blød

En anden ting der er vigtigt om vinteren, er at man sørger for sin hud. Huden kan nemt blive tør noget vejret udenfor er koldt og derfor er det vigtigt, at man passer godt på den. Man skal finde sig en creme, der er tyk nok til at holde huden fugtigt. Det kan også ske, at læberne bliver tørre, og der er sikkert mange, der ved at ens læber bliver ekstra tørre om vinteren. Derfor skal man også have en god læbepomade. 

Tør hud kan blive et problem, så det er vigtigt at forebygge det. Man kan bruge en bodyscrub eller en børste, hvis man kunne tænke sig at få en dejlig blød hud og forebygge tørheden. Når du har det godt uden på, kan det have indflydelse på, hvordan du har det indeni.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar