GenereltInspirationSundhedVegetar

Fresh Market – Expect The World

Fresh market

img_0414Matcha Chia pudding m. frugtimg_1544Juice
img_2833Juice
img_2834Chia Pudding m. frugt img_2860Chia pudding m.frugtimg_9193Juice

Fresh Market i Torvehallerne

Er du til lækre juices, salater og farverig morgenmad?

Så skulle du virkelig overveje at lægge vejen forbi Fresh Market der ligger i Torvehallerne i hjertet af indre København. Her kan du blandt andet få velsmagende og sund mad som take away. Maden er udsøgt og kredset om, du kan vælge din grønsagsjuice, hvor grønsagerne stadig er friske i flasken og bliver blendet, når du køber den. Dette er virkelig fedt for os forbruger, så vi ved, hvad vi får i vores frisk presset juice. Jeg er selv fan af at smutte forbi inden arbejde, og købe en lækker chiagrød med diverse toppings. Du kan også købe dine friske grønsager og frugt, så du selv kan lave dine egne sunde retter og juices derhjemme.

Maden er af yderst lækker kvalitet, alt er friskt og super velsmagende. Kommer du forbi Torvehallerne i hjertet af indre København, burde du virkelig ligge din vej forbi. Der er masser af lækre glutenfri, laktosefri og veganske muligheder, du skal helt klart prøve en af deres lækre chiabowls med frugt, og andre lækre toppings – den er virkelig god især den med matcha. Jeg lover dig for, at du bliver mæt – på den gode måde.

Du kan også snuppe en lækker salat med en kold kokosvand til på en varm sommerdag, det vil du ikke fortryde. Husk at alle retter er som take away, så nyd dit sunde måltid udenfor hvis ellers den danske sommer byder på godt vejr, eller tag det med hjem og nyd dit sunde måltid der.

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Fresh Market, da der altid er en masse nye juice, salater og grød der skal prøves.

Besøg Fresh Market

Har du besøgt Fresh Market i Torvehallerne i hjertet af København?

Ellers kan du besøge dem her:

Fresh Market
Frederiksborggade 21, 1360 København K

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar