GenereltInspirationSundhedVegetar

Hvordan får du en god start på dagen?

Sund morgenmad

IMG_2173Vandmelon

IMG_5578Blåbær

IMG_5779Grape

IMG_5598Soya Yoghurt m. Granola & bær

IMG_5611Kaffe m. Vanilje soya mælk

Inspiration til sund morgenmad i hverdagen

Hverdagsmorgenmad – Hvordan får du en god start på dagen?
Hvad spiser du til morgenmad i hverdagen, og spiser du overhovedet morgenmad ?

Hvorfor er det vigtigt for os mennesker at spise morgenmad? Nogle drikker en kop kaffe om morgenen, andre spiser den helt store skål havregryn, mens nogle slet ikke får noget. Hvorfor synes jeg det er vigtigt at spise morgenmad, og hvilken ret er min favorit? Læs med, og få lidt inspiration til sund morgenmad i hverdagen.

5 ting der gør mig glad ved at få min daglige morgenmad

– Jeg får Energi

– En Ren Hud

– Bedre Indlæringsevne

– Stabilt blodsukker

– Glæde i hverdagen

For mig handler hver dag om at få det bedste ud af den. Hverdagene skal være lige så gode, som når man har weekend eller fri. For mig er sund morgenmad noget jeg ser frem til hver dag, og er med til at give mig den bedste start på dagen.

I hverdagen drikker jeg altid en flaske vand med citron, inden jeg begynder at spise mad. Det er med til at give min krop en rar og udrense start på dagen, derefter starter jeg ofte med en skål Alpro Soya yoghurt med nødder og frugt som toppings. Hvis du ikke har prøvet Alpros produkter før kan de klart anbefales. Min yndlings yoghurt derfra er lime versionen, der findes dog også et væld af andre varianter som er super gode.

Det er både et let og nærende måltid og, i min verden findes der ingen bedre måde at starte dagen på. Andre gange spiser jeg egentlig bare frugt til morgenmad – gerne i weekenden hvor jeg står lidt senere op ind normalt. Hertil drikker jeg en kop kaffe fra vores Nespresso maskine med cremet vanilje soyamælk. Så ved man ligesom at weekenden er i gang.

Hvad består din yndlings morgenmad af?

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar