GenereltInspirationSundhedVegetar

Gro Juice – økologisk koldpresset juice

Gro Juice

Gro Juice – økologisk koldpresset juice.

Har du måske besøgt Gro food Truck til et event, eller har du bare smagt de velsmagende økologiske koldpresset juice, der blandt andet forhandles hos Original Coffee? Hvis ikke så skulle du virkelig få smagt deres juice der smager udsøgt godt og er fremstillet af økologisk frugt og grønt.

Koldpresset juice er godt fordi: Ved at saften fra råvarerne bliver presset skånsomt ud undgår man oxidering og opvarmning af juicen, hvilket giver en længere holdbarhed, intens smag og bevarer de naturlige vitaminer, mineraler og enzymer.

Hvorfor vælge de koldpresset juice fra Gro? Juicen er rig på naturligt næringsindhold, 100 % økologisk og biodynamisk samt fremstillet af høj kvalitetsråvarer fra lokale.

Lidt info fra Gro’s hjemmeside:

Gro’s råvarer bliver presset mellem 2 hydrauliske plader der langsomt presser op imod tolv tons. Ved skånsomt at presse hver en dråbe ud af råvarerne undgår man dermed opvarmning og oxidering af juicen og bibeholder dermed vigtige næringsstoffer.

Ved koldpresning adskiller vi skånsomt plantekød og saft fra hinanden. Metoden er kendt som den mest skånsomme måde at presse juice på og er med til at frigive og bevare vigtige vitaminer, mineraler og enzymer.

Når vi koldpresser vores friske råvarer presses planternes cellevægge i stykker og frigiver dermed flere af de gavnlige næringsstoffer som vores krop har brug for.

Når vi drikker koldpresset juice skal kroppen ikke optage kødet fra planterne hvilket gør at juicens næring lettere optages i kroppen.

Min kæreste og jeg var så heldige at nå forbi Gro Food Truck i sidste weekend i Fælledparken under Copenhagen halvmaraton, hvor vi fik serveret en perfekt morgenmad, der bestod af koldpresset juice, ingefærshot, smoothie bowls med frisk frugt og diverse toppings samt en chiapudding der smagte virkelig fantastisk. Man bliver helt glad af de fantastiske farver som billederne også så fint viser. Det kan klart anbefales at følge med på instagram @grojuice for at se hvor næste stop med Gro’s Food Truck bliver.

Du skal helt sikkert også prøve Gro’s plantemælk der er fremstillet af økologiske nødder og frø. De er sødet med naturlige råvarer som honning, tørret frugt eller bipollen og er tillige med fri for laktose.

Kommer du forbi Gro’s Food Truck kan jeg varmt anbefale en af deres smoothiebowls med lækre toppings. Du burde virkelig ligge din vej forbi. Der er masser af lækre glutenfri, laktosefri og veganske muligheder, og du skal helt klart prøve en lækker koldpresset juice i de unikke designet glasflasker eller et ingefærshot, de er virkelig gode, min favorit er helt klart den pink juice med vandmelon, agurk, æble, mint, ingefær og lime, jeg lover dig for, at du vil elske den.

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Proviant eller Original Coffee der forhandler Gro Juice, da der altid er en juice, der skal prøves.

Kig forbi deres inspirerende instagram @grojuice og følg med hvor de serverer deres lækre juice og mad næste gang. Ellers kan du besøge dem her:

Webside www.grojuice.info – Instagram @grojuice

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar