GenereltInspirationSundhedVegetar

Grød til alle måltider

Grød København

IMG_2145Acai – Chiagrød – Juice – Kaffe m. Soya mælkIMG_2908Risotto – Grøddeller m. Salat & brødIMG_4029Risotto – Lemonade
IMG_5833Bygotto – Grøddeller m. Salat – lemonade

Grød til alle måltider

Kender du Grød København, eller har du måske hørt om konceptet. Læs med herunder, og du vil helt sikkert få øjnene op for hvor lækkert grød kan være, både til morgenmad, frokost og ikke mindst aftensmad.

Da jeg trådte ind af døren til Grød København første gang, anet jeg ikke hvad jeg skulle forvente. For mig var grød noget man spiste fordi man skulle blive mæt, eller hvis der ikke var mere mad i køleskabet. Men en helt ny verden åbnet sig for mig, og jeg fandt ud af hvad jeg var gået glip af.

Grød er et simpelt koncept der startet for 5 år siden, med deres første butik i Torvehallerne og er nu blevet til hele 4 butikker, henholdsvis på Østerbro, Nørrebro og København K. Et koncept der byder på grød til alle måltiderne, samt en masse andre gode retter hvor de fleste kan laves både glutenfrit, og vegetariske hvis man ønsker dette.

Butikkerne åbner fra tideligt morgen til sen aften, og byder på en masse forskellige retter, min yndlings ret er helt klart deres risotto toppet med tomater, basilikum og pesto. En god ret både til frokost og aftensmad. Hertil kan du drikker en hjemmelavet lemonade med ingefær, den er virkelig god og frisk, hvilket er lækkert til risottoen.

Du kan også købe deres inspirerende kogebog, på henholdsvis dansk og engelsk. Få inspiration til at lave din egen version af en lækker gang hjemmelavet grød. F.eks. denne version, som helt klart er min hjemmelavet yndlings morgengrød:

Grød opskrift

Hovedingredienser:

  • Glutenfri Havregryn
  • Vand
  • Chiafrø

Toppings:

  • Frysetørret hindbær
  • Blåbær
  • Jordbær
  • Kokosflager
  • Banan

Besøg Grød København

Hvis du ikke har tid til at lave din egen variation, kan du snuppe din grød med på farten, eller nyde den i en af de lækre caféer i København. Som noget nyt er Grød også åbnet op i Århus.

Hvilken grød er din yndlings ? Besøg hjemmesiden her www.groed.com og få inspiration til dit næste måltid.

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar