GenereltInspirationSundhedVegetar

Guru Snack – Luksus granola

Økologisk granola fra Guru Snack

Har du prøvet de lækre økologiske granola varianter fra Guru Snack?

Jeg har smagt den velsmagende granola og er virkelig blevet glad for deres granola på min veganske yoghurt til morgenmad eller som en sund eftermiddags snack, hvor jeg har brug for lidt ekstra energi til at komme igennem dagen. Jeg føler mig tilpas mæt i maven efter et måltid med granola fra Guru Snack samt føler jeg en rar fornemmelse i kroppen efter indtagelse af produktet. Granola er perfekt som topping på skyr eller soya yoghurt.

Granola findes lige nu i tre varianter:

1.Den Original Granola der er baseret på solsikkefrø, cashewnødder og           kokosflager her er der også tilsat rosiner og vanilje.

2. I Kakao Granola er der tilføjet rå kakao og morbær.

3. Bær Granola er med tre super bær – jordbær, blåbær og tranebær.

Alle produkterne er sukkerfri, laktosefri, toksin og glutenfri.

Min yndlingsgranola er den originale, fordi den smager fantastisk og har en lethed men samtidig giver en tilpas mæthedsfornemmelse.

På en lørdag hvor der skal gøres lidt mere ud af morgenmaden foretrækker jeg den med kakao og morbær. Alt i alt så synes jeg, at alle de forskellige granolas er gode på hver sin måde.

Granola fra Guru Snack er dehydreret og består kun af organiske glutenfrie produkter. De vigtigste ingredienser er solsikkefrø, cashewnødder og kokosflager. Nogle af de sundeste nødder som indeholder det laveste antal kalorier er cashewnødder som er en af hovedingredienserne i Guru Snack Granola.

Udover granola producerer Guru Snack også cashewnødder, cookies og knækbrød.

Guru Snack laver glutenfri og økologisk dehydreret granolas og snacks. Produkterne bliver dehydreret for at opretholde en høj kvalitet og for at holde produkternes næringsværdi. Guru Snack vil gøre en forskel og fordi at være sund ikke nødvendigvis betyder det samme som at være kedelig. Alle produkter er håndlavede i Danmark, hvilket jeg er stor fan af.

Guru Snack til dit helbred og din fornøjelse.

Hvis du ikke har smagt de gode økologiske produkter, så bør du virkelig overveje at lægge en pose granola i din kurv næste gang du er ude og handle.

Granolas forhandles i Føtex, Bilka samt i de fleste Meny, Kvickly og SuperBrugsen.

Besøg Guru Snack her:

Webside www.gurusnack.com – Instagram @gurusnack

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar