Generelt

Sådan holder du dig sund i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

Få en sund hverdag

Langt de fleste af os vil rigtig gerne være sunde, men det kan være svært at finde ud af hvordan man skal starte. Der er heldigvis mange ting, som man kan gøre for at blive mere sund – og det behøver ikke tage lang tid eller være uoverskueligt. Læs med for at få nogle idéer til hvordan, at du bedre kan holde dig sund ved bare at lave nogle små ændringer.

Vær aktiv 30 minutter om dagen

Du har sikkert hørt det før: man skal helst få pulsen op 30 minutter hver dag. Men det kan tit føles som om, at man slet ikke har tiden til det. Hvis du ikke har tid til at sætte 30 minutter af til motion per dag, kan du i stedet prøve at kombinere det med dagens andre gøremål. 

Tag cyklen til arbejde

Hvis du ikke bor alt for langt væk fra din arbejdsplads, kan du vælge at tage cyklen. Hvis du bor og arbejder i storbyen, kan du faktisk også spare tid på at cykle i stedet for at køre. Du undgår nemlig at sidde i kø. I stedet så får du pulsen lidt op og du spilder ikke din tid. Hvis du er bange for at svede, kan du evt. pakke lidt ekstra tøj, som du kan skifte om til, når du ankommer til arbejdsplads. 

Tag cyklen til supermarkedet.

Hvis du ikke skal ud og købe en til en kæmpe fest, kan du snildt tage cyklen til supermarkedet med en stor rygsæk. Hvis du bor tæt på et supermarked, kan du med fordel cykle til et, som er lidt længere væk. 

På denne side kan du se et stort udvalg af billige cykler. Det er nemlig vigtigt, at du har en ordentlig cykel – ellers så risikerer du at fortsætte med at bruge bilen.

Drik masser af vand

Det er vigtigt at drikke vand – især hvis man er aktiv og for eksempel cykler. 

Start derfor dagen med stort glas vand. Hvis du synes, at vand er lidt kedeligt, kan du blande lidt citronsaft eller nogle skiver agurk i vandet. Så smager det af lidt mere.

Køb en drikkedunk, så du altid har lidt vand på dig. Det er nemt at glemme at drikke vand. Med en drikkedunk er det forhåbenligt lettere, da du ikke aktivt behøver prøve at finde noget vand, som du kan drikke. Hold dit vand koldt i løbet af dagen ved at tilføje en masse isterninger om morgenen. 

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar