Generelt

Hvorfor har jeg ikke en kæreste?

Hvorfor har jeg ingen kæreste

Et meget svært spørgsmål at svare på, da der kan være utallige parametre som spiller en rolle. Det første du kan tænke på er, hvad dit eget behov egentlig er. Har du overhovedet lyst til at være i et forhold? Det har du højst sandsynligt siden, du er begyndt at tænke på dette emne. Dermed er det næste, du kan spørge dig selv om, hvilket slags forhold vil jeg gerne være i? Netop der ligger nøglen til at finde ud, præcist hvilke behov du har. Der er nemlig kæmpe forskel på, hvilken slags person du er ude efter baseret på din egen kontekst. 

Din egen kontekst betyder alt i jagten efter en ny kæreste

Måske føler dit sind sig klar til at få en kæreste, men er kroppen også fulgt med. Har du derudover ærlig talt sat dig ned og spurgt dig selv, om du faktisk er klar? Hvis du er klar, men din krop ikke er, så kan du lægge en plan for at komme tilbage på rette kurs. Eksempelvis via træning eller en bedre kost. Generelt gælder det, at jo flere planter du spiser desto bedre. Du kan søge frem til en lang række artikler ude på det store internet, som hjælper dig godt i gang med en bedre livsstil. Både i forhold til træning men så sandeligt også i forhold til kost, da det er her, du virkeligt kan lave nogle store ændringer. 

Nu er du klar til at date, men hvor går man hen?

Dating kan være en videnskab, men ligesom alt andet i livet, så er det egentlig blot, hvad vi gør det til. Du kan for eksempel tage med vennerne i byen, til forfester eller noget helt tredje. På den måde kommer du til at møde nogle nye mennesker, hvilket vil forøge dine chancer for at finde den helt rette person. 

Dog kan alt det der med at gå i byen være svært, da det måske ikke passer til din personlighed. Derfor kan du i stedet finde en hobby, hvor du kan blive en del af en forening. Det kan være alt fra en sportsforening til en organisation, som gør et godt formål. 

Behøver dating at være så svært?

Det enkle svar er, ja, desværre. Heldigvis har du dog et sidste es oppe i ærmet: Datingsider. Her kan du undgå alt det ovenstående bøvl med at gå i byen eller deltage i aktiviteter. Yderligere er der nogen, som netop har prøvet at gøre det endnu nemmere for dig og hjælpe dig et godt stykke af vejen. Måden de har gjort det på er ved at samle alle dating sites ét sted. På den måde kan du hurtigt finde frem til lige præcis den platform, som passer til dig og ikke mindst din situation.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar