KosttilskudSundhed

Ingefær som kosttilskud

Derfor bør du tage ingefær som kosttilskud

Ingefær som kosttilskud

Hvad er Ingefær?

Ingefær er en plante der vokser i den tropiske regnskov i sydasian. Det er roden fra planten, altså ingefærroden man bruger og er mest kendt som et lidt stærkt krydderi i især asiatiske retter. Ingefær er også i familie med Gurkemeje og Kardemomme. Udover at bruge Ingefær i madlavning, er ingefær tilbage i tiden også blevet brugt som lægemiddel pga dens mange sunde og gavnlige nærringsstoffer.

Sundhedsfremmende fordele ved Ingefær

Ingefær er en god kilde til C vitamin, magnesium, kalium, kobber og mangan. Ingefær kan være med til at lette frigivelse af tarmgas, samt berolige tarmkanalen, hvilket kan være med til at give bedre tarmflora og dermed bedre almen velvære. Det kan derfor anbefales at tage ingefær som kosttilskud hvis man lider af lettere irriteret mave-tarm eller kvalme. Regelmæssig indtagelse af Ingefær kan have an meget gavnlig anti-inflammatorisk effekt på kroppen.

Ingefær er generelt et godt middel imod svimelhed eller kvalme og kan være med til at forebygge, samt lindre symptomer i forbindelse med feks morgenkvalme eller køresyge. Undersøgelser peger også på, at Ingefær kan være et godt middel at tage for at forebygge og/eller lindre slidgigt og flere kræftformer, herunder kræft i æggestokke, tarmen, samt lunge og brystkræft.

Ingefær er altså en kilde til nogle rigtig gode vitaminer og nærringsstoffer, samt kan have nogle forebyggende og lindrende effekter i forbindelse med diverse sygdomme. Vi anbefaler derfor, at man tager Ingefær som kosttilskud for et bedre almen velbefindende og de øvrige sundhedsfremmehde fordele som Ingefær giver.

Ingefær som kosttilskud

Der findes mange forskellige måder at indtage ingefær på. Man kan bruge frisk ingefær i sin madlavning eller lave ingefær shots som er godt at starte dagen på. Hvis man foretrækker en lidt nemmere måde at få sin daglige ingefær på, vil vi anbefale et tage Ingefær som et kosttilskud. Nedenfor vil vi gennemgå forskellige muligheder du har for at tage Ingefær som kosttilskud.

Ingefær tabletter

Ingefær tabletter

Ingefær som tabletter er nok den letteste måde at få sin daglige ingefær på. Longo Ingefær tabletter som vises ovenfor er godt til at bevare og støtte din normale fordøjelser. Det anbefales at man tager 2-4 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid.

Køb Longo Ingefær tabletter her

Ingefær dråber

Ingefær dråber

Ingefær dråber er en nem måde at få sin daglige ingefær på. Med Ingefær dråber fra Dr. Muches, er det muligt at tage ingefær i flydende koncentrat. Dråberne er udvundet, så de bibeholder smagen af ingefær og alle de værdifulde og virksomme stoffer. Det anbefales at man tager 15 dråber 2 gange dagligt. Det kan gøres ved fx at opløse dem i vand eller komme dem i din te.

Køb Dr. Muches Ingefær dråber her

Ingefær pulver

Ingefær pulver

Ingefær pulver kan bruges på mange forskellige måder. Du kan røre det op i vand eller bruge det til en sund smoothie og selvfølgelig i din madlavning hvor Ingefær pulver er meget velegnet til asiatiske retter. Ingefær pulver kan have op til et års holdbarhed på køl og er dermed i nem måde altid at have Ingefær i dit hjem i stedet for køb løbende køb af hel ingefær rod der hurtigt går hen og bliver for gammel.

Køb økologisk Ingefær pulver fra Urtekram her

Ingefær shot

Ingefær shot

Ingefær shot er en god måde at få alt den gode nærring som ingefær rod indeholder. Du kan selv lave ingefær shots derhjemme hvis du køber en Ingefær rod og har en juicepresser. Ren ingefær saft kan være meget stærkt at drikke så det kan anbefales at blande det op med noget æble eller appelsinjuice. Der findes også færdiglavet ingefærshots man kan købe hvis det skal være nemt og bekvemt. Som denne økologiske ingefær shot fra HUMAN der indeholder Ingefær, Rødbede, Granatæble, Lemon og Chili. Et sundt og lækkert shot som er godt til at starte dagen på.

Køb HUMAN Ingefær shot her

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar