Generelt

Tips til at komme dine iskiassmerter til livs

Dette indhold er sponsoreret

iskiassmerter

Døjer du tit med smerter, der stråler ud i ryggen eller i benene? Der kan være mange forskellige årsager til at iskiassmerter opstår. Smerterne kan variere meget i styrke, og i forhold til hvor i kroppen, de sætter sig. En ting er dog klart. Ligegyldigt om det er i ryggen, i balderne eller i benene, du oplever, at iskiassmerterne driller, så gør det hamrende ondt!

Det er altid en god idé at tage kontakt til professionelt sundhedspersonale, når man oplever gener. På den måde, er du sikker på at smerterne bliver behandlet korrekt, og at der ikke er noget andet underliggende, der spiller ind.

Kropsterapeutisk behandling kan lindre dine smerter

En af de metoder, der er værd at afprøve, er en kropsterapeutisk behandling. Er du en af de mange danskere, der hver dag går rundt med iskiassmerter, kan denne type behandling måske være med til at lindre dine symptomer.

Ved en sådan type behandling, får du bl.a. en kombination af massage, akupressur, bevægelse af led, samt en række andre gavnlige behandlingsteknikker. Disse behandlingsformer er med til at løsne op for muskulaturen, og øge blodgennemstrømningen.

Du er i trygge hænder og kan lade fagfolk bruge deres teknikker til at bedre din situation.

Træning kan være vejen ud af smerterne

Er du ikke så begejstret for at skulle bestille behandling på nuværende tidspunkt, så er der altså også rigtig meget, som vi selv kan gøre for at kunne bedre iskiassmerterne.

Der findes en lang række øvelser, som man kan lave derhjemme, der lige præcis kan det, at de lindrer ved iskiassmerter. Træningsformen yoga bruges ofte til at lindre smerter, og der er også rig mulighed for at finde yogaøvelser, der kan hjælpe dig med dine iskiassmerter.

Det rare ved denne form for træning, er at du helt selv bestemmer, om det skal foregå på et hold, eller om det er øvelser, du gerne vil lave alene derhjemme på stuegulvet. Ved at tilmelde sig et hold, for man en kompetent træner, der kan guide en igennem øvelserne. Som en bonus, får man også det sociale aspekt med ved at vælge holdtræning. Hvis du vælger at lave øvelserne på egen hånd, har du derimod friheden til selv at vælge, hvad tid på dagen, din træning skal foregå.

Livet er for kort til at gå med smerter. Tag kontakt til en kompetent behandler, eller kast dig ud i nogle træningsøvelser, så er du et skridt tættere på at komme dine smerter til livs.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar