GenereltInspirationKosttilskudSundhedVegetarVelvære

LACTOJOY – FEEL BETTER

LactoJoy laktoseintolerans piller

Har du hørt om LactoJoy?

Det er en tyggetabletter der gør, at du kan indtage produkter med mælkesukker selvom du er laktoseintolerant. Det tyske brand har udviklet en tablet der er lige til at have med på farten i dens stilfulde design, som du kan indtage, hvis du er laktoseintolerant.

Ønsker du at leve livet fuldt ud selv som laktoseintolerant, vil du endelig kunne gå ud at spise med venner og acceptere invitationer uden at bekymre dig på forhånd? LactoJoy er endelig på markedet.

Formålet med Lactojoy er at tilbyde det globale marked en tyggetabletter der er af højeste kvalitet og samtidig overkommelig.

Fordi høj kvalitet er særlig vigtigt er LactoJoy fri for kemiske tilsætningsstoffer. Den består kun af laktase og plantebaserede frigivelsesmidler. Selvfølgelig er tabletterne også fri for dyrekomponenter, sødemidler og farvestoffer.

Endvidere har LactoJoy en relativ høj dosering på 14.500 FCC enheder, hvilket giver dem mulighed for at være meget effektive. På grund af det faktum at laktase ikke kan overdoseres og der ikke er nogle bivirkninger.

Spar dig selv bekymringerne om hvor meget mælkesukker der er i dit måltid, det er normalt ikke så nemt at finde ud af det alligevel. Den høje dosering af laktase vil sikkert nedbryde mælkesukker i dit måltid, og for at du virkelig kan nyde dit måltid, har Lactojoy valgt en usmagelig tablet som er fri for kunstige aromaer.

Det stilfulde boksdesign ønsker at gøre udsagnet om at være laktoseintolerante ikke er en sygdom, men at det rent faktisk ret normalt. LactoJoy ønsker at tilpasse sig vores tids virkelighed og afspejle den nuværende livsstilskarakter.

Du kan bestille LactoJoy tabletter direkte til dit hjem, så du altid har nok tabletter. Levering er naturligvis gratis inden for EU.

Er du laktoseintolerant kan du med fordel besøge LactoJoy´s hjemmeside og bestille nogle tabletter hjem. De er testet og de virker.

Webside www.lactojoy.com

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar