GenereltInspirationSundhedSuperfoodVegetar

Lev sundt i Aarhus

Salat, kaffe &  chiagrød
 Detaljer hos Jumbo  Aarhus
Kaffe
Kanelsnurre, croissant & grapefrugt m. mynte

                                                                                                                        

Jumbo Aarhus

– Bakery & eatery

Det hyggelige bageri Jumbo, der ligger ved havnen i Aarhus. Her får du den lækreste kaffe, med bagværk i form af brød, croissants eller en kanelsnurrer. Indretningen er industriel, rå og der er kredset om detaljerne, selv disken med de udvalgte keramik kopper er nøje udvalgt, der passer godt ind i den  stemningen caféen bærer præg af. Du kan også få de lækreste kager, hvis man skulle have lyst til noget sødt. Eller nyde en salat, chiagrød eller brød m. ost fra menuen. 

Vi besøgte Jumbo en dejlig fredag formiddag, hvor solen stod højt på himmelen og det skulle virkelig nydes på en ellers kold februar formiddag. Jeg fik en americano to go som smagte ganske fantastisk, mens vi gik videre ind mod byen for at suge lidt sol til os, efter den velsmagende morgenmad hos Jumbo – det var tiltrængt. Så hvis du skulle ligge vejen forbi, så tag et smut ind og oplev det hyggeligst bageri &  eatery. Jeg kan klart anbefale at tage et smut forbi her:

Mindet 4, 8000 Aarhus C – www.jumboaarhus.com– @jumbo_aarhus

Vaffel
Brunch tallerken
Smoothie  bowl

 

Café Glad

Jeg har skrevet om stedet før, men her kommer endnu en anbefaling direkte fra hjertet. Hvis du vil besøge et sted der virkelig er godt, ned til den mindste detalje, så skal du ligge vejen forbi Café Glad – caféen ligger lidt væk fra det turistede centrum i Aarhus.

Det er en café som byder på en alt for dejlig morgenmad, juices, frokost samt aftensmad. 

Retter der er nemme at tage med to go, og medbringe i en park i det dejlige forårsvejr. 

Vi spiste her en søndag morgen, da jeg på forhånd vidste at Café Glad havde et lækkert udvalg af glutenfri og veganske muligheder. Vi prøvede deres populære brunch som indeholdte alt fra æg, frugt, grønt, kage samt en helt fantastisk luftig glutenfri bolle tilhørende cremet Nutella og en friskpresset juice med massere af vitaminer i. 

Vi skulle også prøve en af deres smoothies bowl, valget faldt på deres acai bowl med skønne toppings som frugt, chiafrø og græskarkerner. 

Der er et stort udvalg af lækre morgenmadsretter, frokoster og aftenmad. Så er du i Aarhus så prøv endelig Café Glad, du vil ikke fortryde det :

Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus C – http://spisdigglad.dk/ – @cafeglad

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar