InspirationKosttilskudOpskrifterSundhed

Derfor elsker jeg min juicepresser og daglige juice

Bedste juice opskrifter

Jeg er stor fan af Juice og en juicepresser er i min optik et must i ethvert hjem hvis man ønsker at leve et sundt liv. Juice er en god måde at få noget af sit daglige frugt og grønt på. Jeg laver dagligt juice og kan godt lide at afprøve forskellige variationer. Men jeg har også mine faste juice som jeg laver igen og igen for at holde mig sund og rask. Juice er i mine øjne fantastisk og jeg drikker juice efter forskellige behov. I senere indlæg vil jeg komme mere specifikt ind på reele juice opskrifter men kan her nævne nogle af mine favoritter.
Jeg laver oftest en god velsmagen Appelsin juice med Ingefær og Gurkemeje som er god for imunforsvaret eller en juice med Æble, Rødbede og Ananas som et lille energiboost hen mod eftermiddagen. Jeg laver somregel også altid en kande ingefær shot til køleskabet som jeg tager hver morgen, bestående af Æble, Ingefær og Citron til at kickstarte min dag. Jeg oplever virkelig en forbedring i mit generelle velvære og immunforsvar ved at tage daglige ingefær shots og drikke sund juice. Juice er for mig en god måde at få en masse gode vitaminer på.

Nogle gange får jeg også overvundet mig selv til at lave en grøn og meget sund juice bestående af Æble, Spinat, Bladselleri, Agurk, Gulerod og Ingefær(Ja, er helt pjattet med ingefær). Hvis den skal være ekstra sund kan jeg finde på et komme lidt spirulina eller hvedegræs pulver i.(Anbefales ikke hvis man er ude efter en velsmagen juice). Men da jeg i forvejen tager disse helsekostilskud seperat, er det ikke altid jeg har lyst til at ødelægge min juices smag med dem.

Til inspiration til de forskellige juice bruger jeg somregel min fantasi eller søger rundt omkring på nettet, men jeg finder også inspiration i bogen “Juice for begyndere” – Som indeholder opskrifter på 50 forskellige lækre og simple juice. Jeg kan godt lide at eksperimentere med at sammensætte forskellige juice. Nogle gange bliver den god, andre gange.. not so much.

Min kæreste og jeg har også snakket om, at prøve en reel juicekur og tænker på i den forbindelse enten at melde os til et online kursus eller måske købe bogen “Den fedeste juicekur”. Er juicekur noget du har nogen erfaring med? Hvis ja, så lad mig høre din erfaring i kommentarfeltet.

bedste juicepresserTil at lave min juice har jeg valgt et godt men billigt valg af juicemaskine og er meget tilfreds med den. Jeg bruger Juicemaster Alu Solo fra Wilfa som er en slowjuicer der kan købes for blot 899 kr. Jeg har dog overvejet en opgradering og har kigget på en Omega Sana Juicer, som jeg har hørt skulle være ekseptionel god, men dog også befinder sig i et noget andet prisleje.

Hvilken juicepresser bruger du?

Nu må i have mig undskyldt. Jeg skal ud og lave min daglige juice.

Hvis du har nogle gode juice opskrifter som du gerne vil dele med os andre, så smid endelig en kommentar nedenfor 🙂

Følg Helsebloggen på Bloglovin
Annonce

Relateret emner

Martin Jacobsen
Martin har stor interesse for sundhed og helse og lever til dagligt et liv med høj fokus på at leve sundt gennem sund varierende kost og motion. Martin elsker at lave mad og sunde retter er altid i fokus. Martin er flexitarian. Dvs. han spiser fisk 2 gange om ugen og har derudover 2 kødfrie dage hvor der eksperimenteres med lækre vegetar retter. Martin elsker at være aktiv og dyrker meget motion, herunder basketball og tennis på fritidsplan. Martin har løbet Copenhagen Marathon og spillet på ungdomslandsholdet i basketball.

Skriv et svar