GenereltInspirationKosttilskudOpskrifterSundhedSuperfoodVegetarVelvære

My Acai – Acai-pulver

My Acai – Acai-pulver

Efter at jeg smagte acai bowl for første gang på en smarte café i København, har jeg prøvet at lave min egen acai bowl opskrift. MyAcai har et virkelig godt produkt og deres acai-pulver er perfekt til en acai bowl eller som en smoothie. Det er en virkelig dejlig form for morgenmad, hvor man er mæt på en meget behagelig måde efterfølgende. Jeg synes, at det er en mæthed, som holder lige så længe, som havde man spist grød til morgenmad. Jeg laver det oftest i weekenden, hvor der er tid til at nusse lidt mere omkring morgenmaden med forskellige toppings med mere. Hvis du synes, at det er dyrt at købe acai-pulveret, så skal du tænke på at der er til rigtig mange acai bowls i den pose du køber hos MyAcai. Min acai bowl opskrift kan du se herunder og er både vegetarisk og vegansk.

Opskrift på acai bowl 1 portion.

forberedelsestid 10 min.

 • 1 banan frossen i skiver
 • 2 dl frosne hindbær
 • 10 smuttede mandler som har lagt i blød natten over
 • 1/2 tsk. ren vaniljepulver
 • 1 tsk. honning
 • 2 spsk. acai-pulver
 • 1 dl mælk (havremælk eller mandelmælk er mine favoritter)
 • 1 spsk. peanutbutter
 • Topping:
 • Friske bær, bananskiver (eller anden form for udskåret frugt), kokos, nødder, kerner, frø, tørret bær, mynteblade, peanutbutter.
 • Fremgangsmåde

 Kom alle ingredienserne i en blender og blend til smoothien er blød og cremet.

Kom acai smoothien i en skål og pynt med topping.

Nyd den med det sammen!

Hvis du søger inspiration til at pynte din egen acai bowl kan du med fordel søge på hashtagget #acaibowl på Instagram. Her pryder det med de smukkeste acai bowls.

5 gode grunde til at spise Acai

 1. Acai er fyldt med antioxidanter der understøtter dit immunforsvar og beskytter din krop mod nedbrydning af celler.
 2. Acai indeholder også vitamin A som hjælper kroppen med at optage jern og vedligeholder hud og negle.
 3. Acai inderholder calcium som bidrager til styrkelse og opbyggelse af knogler og tænder.
 4. Acai indeholder kostfibre hvilket er godt for fordøjelsen.
 5. Næsten 50% af selve acai-bærret er fedt hvor størstedelen kommer fra de sunde umættede fedtsyrer omega 3,6 og 9, der bl.a. er godt for en sund hud og et sundt nervesystem.

Acai-pulver kommer fra acai-bærrene som kommer fra en palme, som kun vokser i Amazonas regnskov i Brasilien, og det er ret nyt at det er kommet til Danmark. Acai hører til den gruppe som man kalder for super foods.

Acai bærrene har et højt indhold af antioxydanter, og har en af de rigeste naturlige kilder til vitaminer og sunde fedsyrer.

Økologisk acai-pulver fra MyAçaí er frysetørret for at sikre at næringsstoffer og smag bliver bevaret på bedst mulig vis.

Acai har en unik smag af chokolade, nødder og brombær og passer perfekt til smoothies og juice. Ud over at sådan en acai bowl er et smukt syn for øjet, så smager den helt fantastisk, næsten som en dessert, men man kan mærke den er langt sundere for kroppen.

Pulveret fra MyAcai er økologisk og vegansk og der er til omkring 15-20 portioner pr. pakke.

Køb dit acai-pulver her og del gerne dit billede på Instagram med hashtagget #MyAcai

Hjemmeside http://www.myacai.dk – Instagram @MyAcaidk

 

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar