GenereltInspirationSundhedSuperfoodVegetar

Naturfrisk Energibarer

Naturfrisk Energibarer

Har du prøvet de lækre økologiske og ikke mindst glutenfri Naturfrisk Energibarer?

Jeg har smagt de velsmagende barer og er virkelig blevet glad for dem efter mine længere løbeturer eller som en sund eftermiddagssnack, hvor jeg har brug for lidt ekstra energi for at komme igennem dagen. Efter jeg har indtaget baren, så føler jeg heller ikke at sukkertrangen melder sin ankomst. Jeg føler mig tilpas mæt i maven, og føler at jeg kan yde mit max efter en bar som snack.

For mig er det en vigtigt del af min hverdag at leve økologisk, og derfor vægter jeg meget højt hvilke madvarer jeg putter i min krop. Derfor er jeg super glad for at Naturfrisk lever op til mit behov og er på markedet med deres energybar. Og så er det jo bare tillige med fantastisk at baren faktisk bliver produceret i Danmark.

I stedet for at spise en skål slik om fredagen kan jeg anbefale at skærer baren op i skiver, så du føler at du får flere stykker og samtidig virker den mere mættende, når du deler den op.

Min yndlingsbar er den med ingefær fordi den er frisk og ikke alt for tung. Energybarerne er alle økologiske, glutenfri og uden tilsat sukker, hvilket gør at de fleste af os kan tåle dem.

Energibaren er også fremstillet til, at du kan indtage baren til løb, cykling, maraton eller når du har brug for ekstra energi/kulhydrat. Det gode ved baren er at den sikre dig hurtige og langsomoptagelige kulhydrater. Det giver dig den bedste kombination til at yde optimalt eller få mere overskud i hverdagen.

Min yndlingsbar er som sagt den med ingefær. Den er fremstillet af nødder, frugt og krydderier med et strejf af ingefær. Den er med til at give forbrugeren sunde fedsyrer der automatisk er med til at give en bedre mæthedsfornemmelse.

Lidt om kulhydrater:

De hurtige kulhydrater

Banan, vindruer, kiwi, rosiner, vandmelon, kogte gulerødder, kogt rødbede, drikkeyoghurt, kakaomælk, hvid pasta, frankbrød.

De langsomme kulhydrater

Æble, pære, appelsin, jordbær, nektarin, rå gulerødder, skyr, minimælk, fuldkornspasta, bulgur.

Naturfrisk laver økologiske barer og leverer dem direkte til din dør.

Du kan bestille barerne i kasser, så du altid har nogle af de lækre barer på lager i dit eget hjem.

Bestil Naturfrisk Energibarer i dag på: www.energybar.nu

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar