GenereltInspirationKosttilskudSundhedVegetar

Ny energi med Greenwitch!

greenwitch smoothie

Ny energi med Greenwitch!

Har du også gået med tanken om at leve sundere, og få lidt flere grøntsager ind i din hverdagskost? Hvis du har, så skal du helt klart prøve de nye lækre greenie fra Greenwitch, som både smager godt og er hældt på et par super indbydende flasker og har den smukkeste grønne farve. Jeg har testet den grønne smoothie, og vil nu skrive lidt om hvad jeg synes om den.

Efter sommerferien med alt for meget mad, vin og søde sager har jeg virkelig haft brug for et nemt og grønt alternativ til min morgenmad. Derfor har jeg den sidste uge drukket den lækre grønne smoothie til min morgenmad. Greenwitch Dækker 70% af ens daglige grønne behov, og er helt sikkert ikke en dårlig idé at starte dagen med.

Jeg er positivt overrasket over smoothien og dens konsistens. Jeg kan til en hver tid anbefale den, om det så er til morgenmaden, eller som en eftermiddagssnack det er i princippet irelevant.

Efter jeg har drukket mine smoothies i løbet af ugen kan jeg virkelig mærke, at jeg har fået kickstartet en sundere hverdag med mange sunde vitaminer som min krop har brug for. Jeg kan mærke, at jeg har fået det meget bedre i min egen krop, og føler at jeg har meget mere overskud i min hverdag. Jeg har ikke lyst til usunde madvarer efterfølgende, heller ikke op ad dagen hvor sukkertrangen ellers kan melde sin ankomst. Jeg bevarer mit blodsukker stabilt hele dagen ved at spise en masser frugt og grønt.

Det motiverer mig til at være god ved mig selv og træffe de rigtige valg i forhold til kost – med dette mener jeg valg som gavner min krop og mit sind.

Jeg er overrasket over, hvor meget fornyet energi jeg vågner op med hver morgen, især her hvor vi nærmer os de mørke tider på året. Har du brug for et ordentlig boost af grøntsager så hvorfor ikke få det med Greenwitch smoothies.

Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve de lækre greenies som giver din krop en god start på dagen eller bare drikke dem som et frisk mellemmåltid.

Prøv de økologiske grønne smoothies der smager fantastisk.

Bestilling kan ske på mail: jb@greenwitch.dk – Instagram greenwitch.dk

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar