Generelt

Derfor er økologisk fugtserum så godt for din hud

Dette indhold er sponsoreret

Økologisk fugtserum

Har du også hørt en masse som det famøse økologiske fugtserum? Og har du kun hørt gode ting om dette? Men er du stadig lidt i tvivl om, hvorfor økologisk fugtserum egentlig er så godt for din hud? Læs med her i artiklen og bliv klogere på, hvorfor netop økologisk fugtserum er godt for din hud.

Hvad er økologisk fugtserum?

Men hvad er egentlig økologisk fugtserum? Kort fortalt er et økologisk fugtserum en form for hyaluronsyre, som faktisk er velegnet til alle hudtyper – især sensitiv og irriteret hud har godt af denne serum. Dette skyldes, at et økologisk fugtserum indeholder fugtbindende hyaluronsyre og økologisk vindruevand, som giver huden et stort boost af fugt, øger elasticiteten i huden og mindsker den generelle rødme, som kan være i irriteret eller sensitiv hud. Dette vil så i sidste ende resultere i hydreret, ensartet og spændstig hud, som virkelig vil takke dig efter brug.

Denne effekt har økologisk fugtserum

Hvilken effekt har økologisk fugtserum så? Faktisk har økologisk fugtserum rigtig mange gode effekter på huden. Før det første giver et fugtserum huden et boost af fugt, så det altid ser gennemfugtet og lækker ud. Det er især dejligt i vintermånederne, hvor fugten i luften begynder at forsvinde, og derfor også vil forsvinde fra huden. For det andet vil et økologisk fugtserum give huden et ”plump” udseende, som senere hen faktisk kan gøre huden mere fugtig og lækker. For det tredje kan et fugtserum give forbedre selve hudens struktur og dens fugtniveau over tid, så du hele året rundt kan se smuk og velplejet ud i huden. For det fjerde kan et økologisk fugtserum lindre den irriterende rødme, og serummet er især godt til sensitiv hud, som skal bruge en kærlig hånd. For det femte er denne form for fugtserum god til at skabe en ensartet hudtone over hele dit ansigt, så du undgår de irriterende plamager og farveforandringer, der kan komme i huden over tid.

Det får du ved et økologisk fugtserum

Økologisk Fugtserum har en let og dejlig konsistens, som nemt og hurtigt trænger ind i huden. Den består af 100% naturlige ingredienser, og den har et højt indhold af økologi på 94,1%. Serummet skal bruges efter du har renset din hud fra dagens snavs og skidt, og inden du tager din dagcreme eller natcreme på. Så får du det bedste resultat og flest af de gode effekter ved serummet.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar