GenereltInspirationVelvære

Naturlig hårpleje med Rudolph Care shampoo

Rudolph care

Selvom håret egentlig ville have bedst af at blive vasket yderst sjældent, er hårvask en naturlig del af vores hverdag, hvis vi vil holde håret rent og glansfuldt. De fleste hårshampooer er dog knap så naturlige, og rigtig mange hårprodukter indeholder hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer. Med en Rudolph Care shampoo og andre lækre Rudolph Care produkter kan du vaske håret med 100% god samvittighed og ansvarlighed over for dig selv og miljøet.

Beauty-shoppen Sephora er Rudolph Care forhandler og kan forsyne dig med din første Rudolph Care shampoo. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, kan du jo starte med en Rudolph Care gaveæske.

By Andrea Elisabeth Rudolph

De økologiske Rudolph Care produkter kan i dag købes i butikkerne takket være den danske radio- og tv-vært, der blev født i 1976. Det hele startede med, at smukke Andrea blev gravid i 2006 med sin første datter og savnede produkter, der kunne passe på hendes krop og ikke udsætte hende og barnet for unødige kemikalier.

Andrea deltog i en kampagne for Greenpeace, der havde til formål at sætte en stopper for skadelige kemikalier i hverdagen. I forbindelse med denne kampagne blev hun testet for sit indhold af skadelige kemikalier i blodet. Det viste sig, at Andrea var den testperson, der havde det allerværste resultat.

Det mest skræmmende fra denne historie er, at alle disse skadelige og hormonforstyrrende kemikalier, Andrea havde i sin krop, var kommet af helt almindelige skønhedsprodukter. Skønhedsprodukter, der ellers havde til formål at gøre noget godt for huden. Disse skønhedsprodukter endte i stedet med at skabe farlige stoffer i blodet.

Heldigvis bliver der hele tiden udviklet nye ansvarlige hår- og hudplejeprodukter, og det kan være svært at finde rundt i junglen af, hvilke der er de bedste for din krop. Dog kan vi hurtigt blive enige om, at Andrea har haft det rette motiv for at skabe en ansvarlig produktserie. Ikke bare den ene produktserie, men hele Rudolph Care konceptet er bygget op omkring dette motiv. Du kan altså stole på, at din Rudolph Care shampoo er udviklet med den helt rigtige dedikation.

Svanemærkede Rudolph Care produkter

Du vil blive overrasket over, hvor mange plejeprodukter af alle typer, der egentlig indeholder skadelig kemi i den ene eller anden form. Rigtig mange shampooer, balsamer og hårfarver indeholder farlige kemikalier, på trods af at mange af dem ser ud til at være økologiske.

Rudolph Care shampoo er også økologisk, men der er forskel på at kalde sig økologisk og miljømæssig ansvarlig. Der skal nemlig ikke meget til at kunne kalde sine produkter økologiske, og derfor kan det være svært at tyde, hvilke produkter der egentlig er pengene værd.

Skal du finde økologiske produkter, der faktisk lever op til deres titel, skal du først og fremmest undersøge, om de er svanemærkede. Rudolph Care shampoo og alle andre Rudolph Care produkter er svanemærkede, og nogle af dem er også Ecocert / COSMOS certificerede.

Svanemærket er en nordisk miljømærkning, der stiller en række miljø- og sundhedsmæssige krav, som blandt andet garanterer dig, at produktet er blandt de mest miljørigtige inden for dets kategori. De lækre Rudolph Care produkter er altså blandt de mest miljørigtige i deres kategori.

Rudolph care shampoo

At den lækre Rudolph Care shampoo såvel som flere andre Rudolph Care produkter er Ecocert / COSMOS certificerede er blot endnu et tegn på, at der rent faktisk er tale om økologiske produkter, der er udviklet på bæredygtig vis.

Få god samvittighed med Rudolph Care shampoo
Vi kan vist alle blive enige om, at det er lidt sjovere at vaske hår, når du kan fornemme, at din hårshampoo er i lækker kvalitet. Så vigtigt det er at vaske hår med en økologisk shampoo, lige så vigtigt er det, at den giver den rette fugt i håret, føles lækker at massere i hovedbunden og er nem at vaske ud igen. Denne oplevelse vil du også få med din Rudolph Care shampoo.

Gå ikke glip af kvaliteten

Da Andrea startede Rudolph Care, havde hun ikke blot motivationen for at skabe en økologisk shampoo, der kunne leve op til hendes krav om miljømæssig ansvarlighed. Hun havde også en motivation for at skabe en økologisk shampoo, der kunne leve op til den følelse af velvære, der følger med en god hårvask. Derfor vil du med Rudolph Care shampoo få den fulde oplevelse af et lækkert og blødt skum, når den masseres ind i håret. Du vil opleve en eksklusiv indvirkning på håret allerede fra første hårvask med din Rudolph Care shampoo, og det vil være med god samvittighed.

Rudolph Care shampoo med lækre og naturlige ingredienser

Med din Rudolph Care shampoo vil du få glæde af en masse lækre naturlige ingredienser, der både vælger de skadelige stoffer fra og de effektive resultater til. Du vil kunne opleve ingredienser som salvie, der styrker og beskytter dit hår med naturlige antioxidanter. Når du får lindret din tørre og irriterede hovedbund, er det rosmarinen i din Rudolph Care shampoo, der træder til. En vild hybenrose, der indeholder C-vitamin, vil virke nærende på håret og gøre det blødt og glansfuldt. Antioxidanter får du også fra morgenfruen i din Rudolph Care shampoo, der også vil nære og pleje dit hår og hovedbund.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar