GenereltInspirationSundhedVegetar

Sidecar

Udsøgt mad og fantastisk kaffe hos Sidecar på Nørrebro

Sidecar Nørrebro

Udsøgt mad og fantastisk kaffe hos Sidecar

Har du prøvet den hyggelige cafe Sidecar på Nørrebro – eller er du gået forbi uden at stikke hovedet ind hos denne moderne cafe med de lækreste retter?

Efter jeg sidste år fik anbefalet denne fantastiske cafe, af min søde veninde, har den virkelig taget mig med storm. Personalet er først og fremmest super søde og imødekommende og står altid klar med et stort smil. Maden er udsøgt og lækker, og der er virkelig kræset om detaljerne af indretning og du kan sågar gå forbi og købe din kaffe ude fra gaden igennem vinduet, som var du i Paris. Det er nok den bedste kop kaffe du kan opstøve i København – fantastiske smag af høj kvalitet. 

Jeg er meget begejstret for den fine indretning, lokaliteten, samt alle cafeens detaljer. Der er rig mulighed for at tage en masse inspiration med hjem til sin egen bolig. Jeg elsker at gå forbi cafeen, hvor man altid kan nyde en god kop kaffe og gå en tur på Nørrebro. Dertil er der også mulighed for at sidde uden for på bænken og nyde livet på de dejlige solskinsdage som Danmark nogle gange byder på.

Så tag en god veninde, ven eller kæreste med og prøv et udsøgt lækkert måltid hos The Sidecar.

Masser veganske muligheder og lækker brunch hos Sidecar

Kommer du forbi den lækre cafe, der også har en masse veganske muligheder, skal du helt klart prøve deres lækre brunch der byder på en fantastisk smagsoplevelse. Derudover tilbyder de også en lækker Acai Bowl med en kold juice på en varm sommerdag.  

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Sidecar, hvor jeg har inviteret min fantastiske kæreste på brunch. Jeg vil helt klart anbefale Jer at prøve Sidecar.

Så smut forbi og find din favorit på menukortet – det vil du ikke fortryde!

Besøg Sidecar

Sidecar – Skyttegade 5 – 2200 København N – www.sidecarnoerrebro.dk

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar