GenereltInspirationSundhedVegetar

SimpleRAW

RAWFOOD

 

SimpleRAW

Raw food er tilberedning af naturlig mad med mindst mulig bearbejdning.

I hjertet af København på Gråbrødretorv ligger raw food restauranten, SimpleRAW, nede i en af Københavns hyggeligste kældre. SimpleRAW har efterhånden ligget der i et par år, efter at de flyttede fra det lille lokale på Vesterbro, hvor restauranten så sit første lys. Denne delikate raw food restaurant har virkelig taget mig med storm gennem årene, ikke mindst er der i særdeleshed kræset om maden – hvor de smukke farver i de forskellige grøntsager, som der er blevet sat sammen i retterne er opsigtsvækkende. Maden er udsøgt og lækker, og der er virkelig lagt kærlighed i detaljerne og ikke mindst smagen. 

Jeg er også helt vild med SimpleRAWs fine indretning, lokalitet og detaljer – der er masser af god plads, og jeg elsker planterne der pryder smukt loftet nederst i restauranten. Om sommeren kan man sidde ude på torvet, i den bagende sol, og se ud over pladsen mens man nyder en lækker salat lavet af de fineste råvarer. Så hvis du kommer forbi, og har lyst til at prøve et udsøgt lækkert vegansk, vegetarisk eller glutenfrit måltid så skal du prøve SimpleRAW. 

Kommer du forbi den lækre raw food restaurant, der også har en masse glutenfri muligheder, skal du helt klart prøve deres lækre brunch menu der byder på lidt af det hele, så som en lækker acai bowl med deres hjemmelavet granola – den er helt klart min yndlings. Derudover består brunchen også af rispapirruller med grøntsager, persillespread og mynte dyppet i tamari sovs samt tilhørende en ingefær chili dressing.

SimpleRAW bruger udelukkende naturens egne råvarer. Madvarerne er lavet uden konserveringsmidler, farvestoffer, tilsætningsstoffer, sukker, mælkeprodukter, gær eller glutenholdige produkter.

Ingredienserne består hovedsageligt af grøntsager, frø, kerner, nødder, bladgrønt og frugt.

Har du prøvet SimpleRAW? Hvis du har, hvad er så din favorit på menuen?

Husk at du også kan prøve deres lækre salater, burger, avocado sandwich eller en lækker raw kage, hvis du skulle ligge vejen forbi til en let frokost eller til et aftensmåltid, hvor den kunne stå på en lækker burger tilhørende søde kartofler.

www.simpleraw.dk

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

1 kommentar

Skriv et svar