Generelt

Med disse enkelte metoder kan du spare på kalorierne, uden at gå på kompromis med smagen. Undgå unødige kalorier og påbegynd et vægttab med smag.

Dette indhold er sponsoreret

Spar på kalorierne

Du kender det sikkert. Du spiser en sund og varietet kost med masser af grønt og lækre salater, men det er som om at vægten bare bliver ved med at stå stille.. Trods den sunde kost, er der faktisk flere tiltag som du kan gøre brug af, for at smide kiloene, ved kaloriefattig mad, uden at gå på kompromis med smagen.

Har du et ønske om at smide nogle overflødige kilo, men du har mistet hoved og hale i hvordan man gør, og har prøvet den ene kur efter den anden. Så har vi løsningen på, hvordan du kan spare på kalorierne, men ikke smagen! 

Der findes ingen hokus pokus kur mod et succesfyldt og vedvarende vægttab. Det eneste du i bund og grund skal gøre for at tabe kilo, er ganske enkelt at ligge i kalorieunderskud. Så selvom du måske tænker at du allerede har en sund og varieret kost, men at kiloene ikke hopper af badevægten, ja så ligger du højst sandsynlig i kalorieoverskud, desværre. 

Men det har vi råd for! På en nem og smagfuld måde, uden at gå på kur eller at skulle ændre drastisk på din kost, kan du spare på kalorierne, og igen ligge i kalorieunderskud!

Svaret er Slender Chef

Slender Chef er en svensk virksomhed, der lige nu stormer frem med fantastiske produkter hvor der uden tivivl, er sparet på kalorierne! Slender Chef er kaloriefattige dressinger, dips og saucer som indeholder mellem 0-4 kcal, 0 gram sukker og 0 gram fedt pr. portion. De kan bruges til alverdens indenfor madlavning og desserter, og der er rigtig mange kalorier at spare.

Sammenligninger taler for sig selv

Når først man sammenligner Slender Chef med traditionelle dressinger, er der ingen tvivl om, at  der en grund til hvorfor det er så populært. Du kan med fordel erstatte alle dine traditionelle dressinger, mayo, marinader og sirupper med Slender Chef, og virkelig spare mange kalorier. 

De traditionelle dressinger kan nemt indeholde op mod 500 kcal pr. 100 ml., og du kan nemt spare op til 95% af dine kalorier i dit dressingforbrug.

Se herunder hvordan Slender Chef sammenlignet med almindelige dressinger indeholder en meget lav mængde kalorier, stort set intet fedt og intet sukker.
Spar på kalorierneBillede: Casual Day ApS

De mange måltidsmuligheder

Ud over at skifte dine dressinger ud, kan Slender Chef også bruges i selve madlavningen. Der findes nemlig mange måltidsmuligheder hvor du kan inkorporere Slender Chef, i stedet for brug af de traditionelle marinader og saucer.

Står menuen f.eks. på en lækker grillmenu, så kan du med fordel bruge Slender Chef’s Barbecue Sweet & Smokey Sauce. I modsætning til en traditionel BBQ sauce, kan der spares op til 162 kcal pr. 100ml.!

Mayonnaise er noget vi ved der indeholder rigtig mange kalorier i, som man nemt kan gå på kompromis med, eller i værste fald, helt fravælge. Det kommer ikke til at ske når det kommer til Slender Chef’s tre mayonnaiser: ‘Mayonnaise’, ‘Garlic mayo’ og ‘Chipotle mayo’. Disse er virkelig gode eksempler på, hvor meget du faktisk kan spare i kalorier, i modsætning til de traditionelle mayonnaiser, når de kun indeholder op til 4 kcal pr. portion.

Sidst men ikke mindst, kan alle Slender Chef dressinger selvfølgelig bruges i salater, sandwiches og hvor der ellers kan erstattes med de traditionelle dressinger. Kun fantasien sætter grænser og her har Slender Chef lavet nogle helt igennem fantastiske kaloriefattige dressinger, der smager uimodståelig godt! Prøv bl.a. bestseller Spicy Garlic, Indian Curry og Sweet Chili. 

Fordelene ved Slender Chef som erstatning for klassiske dressinger

Der er mange fordele ved Slender Chefs produkter, blandt andet:

  • Max 4 kcal pr. portion
  • 0g fedt
  • 0g sukker
  • Fantastisk smag
  • 16 forskellige smagsvarianter

Hvordan får du selv testet Slender Chef?

Efter at Slender Chef har været first-mover på denne type produkt, er det gået stærkt og Slender Chef har svært ved at følge med i produktionen. Producenten af ​​produkterne udsendte for nylig en erklæring til forhandlere om, at der ikke kan stilles garanti om at alle varianter er tilgængeligt , taget ​​i betragtning af hvor hurtigt det sælger.

Produkterne bliver revet væk ned fra hylderne, men den danske webshop MuscleHouse.dk, har meldt ud de har sørget for at have nok på lager, således danskerne kan få fat i Slender Chef!

Du finder alle varianterne hos Muscle House her, hvor du også kan få mængderabat ved køb af tre styk, som du selv kan blande. Så kan du både spare på prisen og kalorierne. Vægttab har aldrig været nemmere!

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar