Opskrifter

Opskrift på sunde protein shakes

Protein shakes er en nem måde at få et næringsfyldt mellemmåltid eller snack efter træning. I en protein shake kan du få alt den næring du behøver – protein, sunde fedtstoffer, grøntsager og frugter – alt sammen på en nem og bekvemt måde i en shake. Her får du 3 opskrifter på sunde protein shakes som er nemme at lave og giver dig alle de gode næringstoffer som du behøver.

Super Shake med blandede bær

Denne shake er fyldt med protein, fiber, sunde fedtstoffer. Denne shake er god som både morgenmad, frokost, aftensmad eller bare efter træning.

Opskrift
350 mililiter vand
1 kop spinat
2 kopper blandede frosne bær
1/2 kop almindelig lyoghurt med lav fedtprocent
2 scoops vanilje proteinpulver
1 spiseske valnødder
1 spiseske hørfrø

Mix i blender

Chokolade og Banan Shake med Peanut butter

En delikat shake som smager fremragende blandt andet takke være proteinpulver med chokoladesmag, samg peanut butter og mørk kakaopulver. En shake fyldt med protein.

Opskrift
350 mililiter vand, mælk eller yoghurt
2 scoops proteinpulver med chokoladesmag
1 banan
1 kop spinat
2 spiseske peanut butter
1 spiseske mørk kakaopulver

Er du i tvivl om hvilken proteinpulver du skal vælge til din shake? Så kan du på denne hjemmeside finde en stor guide som omhandler proteinpulver, så du kan finde det helt rette til dit behov og personlige præferencer.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar