GenereltInspirationSundhedVegetar

The Organic Boho

The organic boho

Lækker vegansk mad hos The Organic Boho

Har du prøvet den veganske cafe i hjertet af København lige ved Kongens Nytorv? Eller har du gået forbi uden at gå ind og kigge i den lækre cafe med take away mad. Efter The Organic Boho åbnet i Juni sidste år har denne cafe virkelig taget mig med storm, ikke mindst er personalet super søde og  imødekommende og står altid klar med et stort smil. Maden er udsøgt og lækker, og der er virkelig kræset om detaljerne og ikke mindst den fantastiske smag er i høj kvalitet. 

Jeg er også helt vild med den fine indretning af de lille cafe, lokalitet og detaljer – der er rig mulighed for at tage den lækre mad med hen i Kongens have en dejlig sommerdag, jeg elsker at gå forbi cafeen hvor man altid kan nyde en smoothie eller rainbow latte og sidde udenfor på den lille bænk og kigge ud over det travle København – på de dejlige solskinsdage. Så tag en god veninde, ven eller kæreste med og prøv et udsøgt lækkert vegansk måltid hos The Organic Boho.

Lækker vegansk mad med masser glutenfri muligheder

Kommer du forbi den lækre veganske cafe,  der også har en masse glutenfri muligheder, skal du helt klart prøve deres lækre burger med blomkål, der byder på en fantastisk smagsoplevelse. Eller en lækker Acai Bowl med en kold juice til på en varm sommerdag.  

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos The Organic Boho, da der stadig er en masse på menukortet som der skal smages.

Sammenlignet med andre veganske spistesteder i København og omegn er The Organic Boho helt klart et sted jeg vil anbefale jer at prøve. har du prøvet The Organic Boho, og hvilken ret på menuen er din favorit?

Husk du også kan prøve deres lækre wraps, salater, morningbowls og Rawkugler hvis du skulle ligge vejen forbi til en let frokost eller en lækker salat til aftensmad.

Du kan også finde The Organic Boho på din festival til sommer, de står klar til at servere lækker og udsøgt mad på.

Heartland – Northside – Roskilde Festival – Musik i Lejet – Skanderborg

Job hos The Organic Boho

Lige nu søger de også medarbejder til at arbejde på følgende festivaller, så søger du et sommerjob og kunne du tænke dig at blive en del af festival teamet så smid en ansøgning til karina@theorganicboho.com

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar