GenereltInspirationSundhedVegetarVelvære

Torvehallerne – et marked efter min smag

Torvehallerne

Har du besøgt Torvehallerne i hjertet af København?

Hvis ikke skulle du virkelig ligge vejen forbi det unikke samlingspunkt for udsøgt mad og kvalitetstid med dine kære.

Her kan du spise alt fra lækker sushi til grød, samt vælge mellem en masse kaffe og kage i de forskellige boder. Om sommeren når vejret er til det, kan man sidde udenfor på de lange borde, hvor der er et bredt publikum af Københavnere og turister, og en masse glade mennesker der sidder og nyder sin mad. Stemningen er altid i top, og det søde personale rundt omkring i boderne er altid klar på at hjælpe dig.

Hvis du ikke ønsker at spise i Torvehallerne, kan du altid komme forbi og købe lækre råvarer og specialiteter til egen kreering i køkkenet. Der er altid spækket med friske grøntsager og frugt ude foran de to haller året rundt. Om sommeren er der altid mere gang i den udenfor, når vejret tillader det. Sæson præget brands står tit og sælger ud af deres sortiment og byder altid på en lækker smagsprøve eller to.

Du kan du blandt andet få velsmagende og sund mad som take away – maden er udsøgt og kredset om. Du kan vælge alt fra grøntsagsjuice til store flødekager, samt købe en kaktus, eller en fin buket blomster med som værtindegave i blomsterboderne.

Jeg er selv fan af at smutte forbi efter arbejde og købe lækre grøntsager med hjem til aftensmaden trods det nogle gange godt kan blive en lidt pebret pris, så elsker jeg at man selv kan vælge sine friske grøntsager inde midt i byen. Frugt og grønt er af yderst lækker kvalitet og er altid friskt og super velsmagende.

Lækre glutenfri, laktosefri og veganske muligheder

Kommer du forbi Torvehallerne i hjertet af indre København, burde du virkelig ligge din vej forbi. Der er masser af lækre glutenfri, laktosefri og veganske muligheder, du skal helt klart prøve en lækker sandwich hos Vitaboost med humus, salat og andre lækre grøntsager, de er virkelig gode, min favorit er helt klar den med humus. Jeg lover dig for, at du bliver mæt – på den gode måde.

Du kan også snuppe en lækker salat fra Smag med en friskpresset juice til på en varm sommerdag, det vil du ikke fortryde. Husk at alle retter er som take away, så nyd dit sunde måltid udenfor hvis ellers den danske sommer byder på godt vejr, eller tag det med hjem og nyd dit sunde måltid der.

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Torvehallerne, da der altid er en masse nye juice, salater og kager der skal prøves.

Besøg Torvehallerne

Har du besøgt i Torvehallerne i hjertet af København? Ellers kan du besøge dem her:

Frederiksborggade 21, 1360 København K

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar