GenereltInspirationMotionOpskrifterSundhed

Træn og spis dig ud af depression

Navn: Nina Nielsen

Født: 18 april 1982

Bopæl: Frederiksberg

Uddannelse: Kosmetolog, kostvejler, sundhed- livsstils coach samt personlig træner.

Sundhed og livsstilsbloggeren Nina Nielsen sætter fokus på depression og OCD. Selv blev hun allerede som helt ung diagnosticeret med begge sygdomme. Hun skriver meget ærligt omkring hendes egne op- og nedture og om hvordan en sund livsstil kan påvirke ens livskvalitet.

Hun spiser blandt andet en kost, der består af fødevarer, som indeholder tryptofan. Tryptofan er med til at forbedre dannelsen af serotonin i hjernen og er det samme signalstof, som findes i lykkepiller. Derudover prøver hun at begrænse sit indtag af gluten, laktose og kød. Hendes holistiske tilgang til tilværelsen har bidraget til en større livsglæde og er nogle af de ting, som hun skriver om på sin blog. 

Udover sin passion for at bryde tabuet om psykisk sårbarhed skriver hun også om træning, skønhedsbehandlinger samt giver en masse andre gode råd, f.eks. om fordelene ved at spise ananas.

”Når det kommer til træning og den eksplosive fitness verden, sætter hun fokus på ”The Darkside Of The Fitness Industry”. Hun stiller spørgsmålstegn ved alle de supplementer vi konstant bliver eksponeret for i denne SoMe verden.

Hun kan findes i træningscentret REPEAT, hvor hun altid gerne lærer fra sig og kommer med gode råd. 

I kan følge hende her.

Instagram: Nina__Nielsen

Blog: http://nouw.com/ninanielsen

Ofte har folk en forudindtaget mening om mig, når de ser mig. Jeg går op i mit udseende, er selvsikker, fjollet og smilende. Det kan de fleste ikke få til at hænge sammen med at være psykisk sårbar. Men de ved slet ikke hvilke kampe jeg i perioder kæmper med”. – Nina

 

 

 

 

 

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar