Generelt

Hvilken uddannelse indenfor fitness skal du tage?

Dette‌‌ ‌‌indhold‌‌ ‌‌er‌‌ ‌‌sponsoreret‌‌

Fitness uddannelse

Fitness- og sundhedsindustrien har oplevet enorm vækst over de seneste par år. Det betyder, at der er en stigende efterspørgsel efter dygtige instruktører, hjælpetrænere og lignende, som kan guide de mange kunder og klienter. 

Hvis du brænder for at få andre i gang, elsker at råbe til musikken og er klar på at gøre en forskel i folks liv, så skal du måske tage en uddannelse indenfor fitness? Men hvilken skal du tage, og hvad passer bedst til dig?

Uddannelse som personlig træner

Personlig træner uddannelse er skræddersyet til dig, som brænder for det individuelle forløb. Du elsker kontakt med nye mennesker, og du elsker at motivere og inspirere folk omkring dig. Når du uddanner dig som personlig træner, så skal du være klar på at kunne vejlede, støtte og generelt være mere end blot en træningsmakker. 

Der findes uddannelser indenfor alle niveauer, så du behøver ikke at leve i et fitnesscenter.

Holdinstruktør

Hvis du derimod elsker sammenhold og fællesskab, så skal du måske uddanne dig som holdinstruktør. I de danske fitnesscentre findes der tusindvis af hold som for eksempel yoga, dans, pilates, funktionel træning og så videre. Derfor er der mange muligheder for at finde det hold, der passer perfekt til dig. 

Instruktør i spinning

Spinning instruktøren skal være fuld af energi. Du skal være glad for at give den gas til god musik, og du skal være god til at holde humøret højt, selvom du drypper af sved. Spinning er ikke for sarte sjæle, og det kræver, at du har god energi til hver eneste træning, så dine kunder føler, at de kan presse kroppen en smule mere.

Løbetræner

Hvis du har løbet meget, så kan du overveje at udvide din viden ved at tage en uddannelse som løbetræner. Her får du viden omkring valg af sko, forebyggelse af skader, løbestil, programlægning og meget mere. Der er masser af muligheder for at arbejde som løbetræner efterfølgende for eksempel i en forening eller som freelancer.

Coach

Hvis du er god til at lytte og give råd, så skal du måske i stedet være coach. En coach kan lidt af det hele, men vigtigst af alt, så er de utrolig dygtige til at hjælpe folk videre og skabe motivation. Som coach hjælper du folk, som måske sidder lidt fast i hverdagen og ikke ved, hvordan de skal komme frem igen. Her skal du være klar på, at forløbene med dine klienter kan blive meget personlige.

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar