Generelt

Sådan undgår du krampe i benene efter motion

Dette indhold er sponsoreret

Undgå krampe i benene efter motion

Oplever du ofte, at du får krampe i dine ben, når du har trænet, eller når du sover? Det er meget normalt, men det er virkelig irriterende. Der er heldigvis noget, du kan gøre ved det, så du undgår disse kramper i dine ben, også selvom du har trænet meget. 

Derfor får du krampe, og sådan undgår du det

Der er en meget simpel grund til, at du får krampe og uro i benene, og det er måske ikke det, du tror. Det skyldes, at du har mangel af magnesium i kroppen. Sådan en lille ting kan desværre give dig uro i benene og krampe hver eneste aften og nat, og det bliver faktisk værre med alderen. Så hvis du oplever uro i benene og krampe i en ung alder, så er det en rigtig god idé at kigge på tilskud af magnesium. 

Du kan få mere magnesium i din kost ved at spise flere fødevarer, der har et højt indhold af magnesium. Fødevarer med et højere indhold af magnesium er kan være bælgfrugter, grønne bladgrøntsager, mørk chokolade, nødder og fuldkornsprodukter. Du kan også spise magnesium tilskud, men den allerbedste form for din krop at optage magnesium er faktisk gennem huden, så du kan få en god olie, der modvirker uro i benene og kramper med det samme, og som giver dig en masse magnesium. 

Sådan forebygger du krampe i benene, selvom du træner meget

Hvis du træner meget og derfor får kramper i benene ofte, så kan det være en god idé at strække ud lige efter din træning. Det kan gøre en lille forskel, men det er også en god idé at kigge på en creme, som du kan påføre på de områder, hvor du ofte får kramper i dine bene. En creme eller olie med magnesium vil gøre en kæmpe forskel, og du vil kunne mærke det med det samme.

Det kan også være en god idé at kigge på dit indtag af magnesium og sørge for, at du får lidt mere af det igennem din kost. Hvis du gør mange små ting, så vil du hurtigt kunne mærke en stor forskel. På den måde kan du sagtens blive ved med at træne meget, uden at du skal tænke over og bekymre dig om at få kramper eller uro i benene. På den måde kan du træne som du gerne vil og plejer. 

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar