GenereltInspirationSundhedVegetar

Velsmagende og bæredygtig mad hos Hafnia Bar

Hafnia bar

IMG_2090Dagens Salat – Brød m. Advocado, pesto & falafel

IMG_5711Sandwich m. Tun, pesto & grønt – Juice No 5

IMG_5570RAWkracker m. Hummus og advocado, samt et Turmeric shot.

IMG_9030Lækkert friskt vand med lime frugter

Er du til lækkert, velsmagende og bæredygtigt mad?

Så skulle du virkelig overveje at lægge vejen forbi Hafnia Bar i hjertet af indre København, den unge passioneret Magnus Yang der står bag Hafnia Bar har virkelig kredset om detaljerne i den nyåbnet café. Både maden, og ikke mindst den super personlige og lækre indretning er med til at gøre dette til et unikt spisested. 

Caféens indretning består af naturensmaterialer så som de lækre grønne marmorborde, og smukke klassiske træ hylder, og stole fra Frama Cph. Der er altid friske blomster og levede lys på borderne, som er med til at skabe en hyggelig stemning, der bidrager til caféens helt unikke udtryk.

Ordet Hafnia stammer fra det gamle København, så her har Magnus valgt at bruge de gamle lamper fra byens gader som belysning hvilket giver et super smukt udtryk i den hyggelige café.

Maden er af yderst lækker kvalitet, alt er økologisk og super velsmagende. Kommer du forbi den lækre café i hjertet af indre København,  der også byder på en masse lækre glutenfri, laktosefri og veganske muligheder, skal du helt klart prøve deres lækre sandwich med falafel, eller tun – den er virkelig god især med det sprøde, og smagsfulde glutenfrie brød. Jeg lover dig for at du bliver mæt, på den gode måde.

Du kan også snuppe en lækker Acai Bowl med en kold kokosvand til på en varm sommerdag, det vil du ikke fortryde. Husk du kan få alle retter som take away, så nyd dit sunde måltid i kongenshave hvis ellers den danske sommer byder på godt vejr. 

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Hafnia Bar, da der stadig er en masse på menukortet som der skal prøves som f.eks deres nye glutenfri deluxe grød med lækker topping af frugt og nødder. 

Har du prøvet Hafnia Bar i hjertet af København?

Besøg Hafnia bar her – Store Regnegade 26 – 1110 Kbh K 

Tjek det lækre menukort inden dit besøg hos Hafnia Bar på www.hafniabar.dk

Annonce

Relateret emner

Joyce Erica Hansen
Joyce Erica er 25 år og bosat i København. Med stor interesse for sund mad kan Joyce godt lide, at besøge nye sunde madsteder i København med sine veninder og kæreste, hvilket også kommer til udtryk af hendes Instagram profil @02jecph som er fyldt med flotte billeder. Joyce arbejder til dagligt som indretningskonsulent og er også vild med at rejse og opleve andre kulturer.

Skriv et svar