GenereltInspirationMotionSundhedVelvære

Sådan bruger du et vippebræt

Et vippebræt, også kaldet balancebræt kan bruges til mange ting, herunder at opnå stor indre styrke, samt bruges til at få en god balance som kan være nyttig hvis du dyrker sport eller står på ski. Hvis du er motionsløber eller sportsudøver er et vippebræt også rigtig godt til at forebygge skader, da det styrker led og muskler i fødder og ben.

Køb af vippebræt

Et vippebræt behøver ikke at være en dyr investering. Hvis du er ny i brug af balancebræt og gerne vil købe dit første, behøver det ikke at koste mere end et par hundrede kroner. Herunder vil vi vise de bedste vippebræt der findes og som passer til forskellige behov.

vippebræt
DET KLASSISKE VIPPEBRÆT
De fleste kender nok udseendet af dette balancebræt, da det er det helt klassiske vippebræt i god kvalitet lavet ud af træ. Dette balancebræt er perfekt til genoptræning eller træning af balanceevnen og er en billig investering hvis du gerne vil igang med at bruge balancebræt.

Pris: 169 kr. | Køb her


DET BILLIGE ALTERNATIV
Selvom dette balancebræt er det billigste alternativ i er det stadig i god kvalitet af hård plast. Det vejer noget mindre end et vippebræt i træ og har anti-skrid prikker på stå-fladen. Dette er et rigtig godt balancebræt at have i hjemmet og er godt hvis du gerne vil nemt og billigt i gang med at træne din balance eller opnå stærkere led og muskler.

Pris: 139 kr. | Køb her

Brug af vippebræt

Denne video viser meget godt hvordan man bruger et balancebræt.

Vippebræt øvelser

Kommer snart

Helsebloggen
ForfatterHelsebloggen
Helsebloggen skriver om alt hvad der bevæger sig indenfor sundhed og helse trends. Få gode råd og inspiration til at leve en sund hverdag.

Skriv et svar